Scott Pilgrim tegen Global Physical Release treft Switch, PS4 en Xbox One

Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition Je krijgt ook meerdere fysieke releases wanneer een Ubisoft-quote voor de speelfilm uit 2010 volgende week in de winkels komt, kondigde distributeur Limited Run Games vrijdag aan.

Er zijn drie edities van Limited Run gepland: de game zelf, de Classic Edition en de KO Edition. De laatste twee bevatten aangepaste tegels (de KO-versie is een “harde koffer voor op de weg” die opent naar een pop-upscène van een swingende Scott-band), en ze bevatten allebei een cd-audiobestand, een posterblad en een opvouwbare kaart voor Overworld.

Fysieke versies zijn voorlopig alleen bedoeld voor Nintendo Switch en PlayStation 4. Limited Run zei dat pre-orders voor deze platforms opengaan Op de website van het bedrijf Het is 15 januari 10.00 uur EST. Het bedrijf zei echter van wel Plan om fysieke exemplaren voor Xbox One uit te brengen Later.

Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition Digital Storefronts verschijnen op 14 januari op Google Stadia, Nintendo Switch, PlayStation 4, Windows PC en Xbox One. De heruitgave bevat de originele downloadbare gamecontent, waaraan twee speelbare personages zijn toegevoegd.

het origineel Scott Pilgrim versus the World: The Game Het werd in december 2014 verwijderd uit online winkels, blijkbaar vanwege verlopen licentieovereenkomsten. In september 2020 deed uitgever Ubisoft een verrassende mededeling dat de game de game nieuw leven had mogen inblazen op moderne platforms.

READ  Fortnite Kratos-skin maakt het PlayStation-exclusieve personage speelbaar op Xbox
Written By
More from Vanessa Hale

Black Desert: Prestige Edition Sweepstakes (XBox One)

Black Desert Online MMORPG.com-personeel Bijgewerkt: 9 nov.2020 05:52 uur Geplaatst: 9 nov.2020...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *