Screen Australia-financieringsprogramma voor Australische game-ontwikkelaars is nu geopend

Krediet: Blowfish Studios (@KungFu Kickball)

Kleine en middelgrote Australische game-ontwikkelaars kunnen nu federale schermfinanciering aanvragen als onderdeel van het Screen Australia Games: Expansion Pack. Het is de laatste ronde van overheidsfinanciering voor game-ontwikkelaars om hen te helpen hun bedrijf te laten groeien – misschien herinnert u zich de recente aankondiging van gamefinanciering van de overheid die zal zorgen voor Belastingteruggave voor digitale games (DGTO) heeft 30 procent toegekend aan Australische game-ontwikkelaars om hen te helpen groeien en hun bedrijf uit te breiden. DGTO gaat van start op 1 juli 2022, maar aanvragen voor Screen Australia: Expansion Pack-financiering staan ​​nu open.

Gecombineerd moeten de twee financieringsinitiatieven de Australische game-ontwikkelaars zinvolle financiële steun bieden, waardoor het de komende jaren een beetje gemakkelijker wordt om innovatieve en interessante games te maken.

Screen Games Australia: Expansion Pack is bedoeld voor kleinere ontwikkelaars met game-ontwikkelingsbudgetten van minder dan A $ 500.000. De financiering is vastgesteld op A$ 150.000, en om in aanmerking te komen, moeten aanvragers voldoen aan een aantal proof-of-concept-criteria voor hun games, evenals aan een aantal evaluatiecriteria die zijn gedefinieerd in Scherm Australiëwaar ze ook het sollicitatieportaal vinden om hun sollicitaties in te dienen.

Aanvragen voor financieringsronde 2021-22 sluiten op donderdag 28 april 2022. Om eventuele vragen te beantwoorden, houden Peak Games Australia en de Interactive Games and Entertainment Association (IGEA) samen met Screen Australia een virtuele leersessie op woensdag 16 maart om 16.00 uur Oost-Australische tijd. Als je interesse hebt, kan dat Aanmelden en dien je in Vragen voor de sessie.

READ  Deze Skyrim-mod voegt een hele Dwemer-universiteit toe, met speurtochten, kerkers en meer
Written By
More from Max Mcgee
Wolfenstein 2009 PC-versie Volledige game gratis download
Delen Tweet Delen Delen E-mail Wolfenstein 2009 PC-versie Volledige game gratis download...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *