Sea of ​​​​Thieves krijgt een hotfix voor een baanbrekende Sunken Pearl-bug

Sea of ​​​​Thieves: A Pirate’s Life is hier met een groot deel van Pirates of the Caribbean, en spelers zijn er massaal naartoe gekomen. Er zijn echter enkele grote problemen — met name een aantal spelbrekende bugs in Tall Tales Part Two in de update, The Sunken Pearl. Er zal binnenkort een hotfix beschikbaar zijn om deze problemen op te lossen, maar misschien wilt u het nog even uitstellen of erin duiken.

“We hebben je feedback gehoord over The Sunken Pearl Tall Tale in Sea of ​​​​Thieves: A Pirate’s Life, en het team werkt momenteel aan een hotfix om deze ervaring voor iedereen te verbeteren”, zegt Nader in een tweet. “We streven ernaar om dit zo snel mogelijk vrij te geven en zullen u laten weten wanneer we meer weten.”

De problemen lijken grotendeels te maken te hebben met meerdere bemanningen die proberen missiestappen te dicht bij elkaar te voltooien, elkaar overlappen en allerlei puzzeltriggers doorbreken. Hoewel het eerste verhaal volledig is opgebouwd, is het tweede dat niet – en buiten de gebruikelijke rouwproblemen lijkt dit een aantal bugs te introduceren.

Fingers crossed dat de reparatie niet lang zal duren.

Voor meer hackergames kun je deze link volgen.

READ  Hoe speel je GTA V en andere pc-games op je telefoon

{“Scheme”: {“page: {“content”: {“title”: “Sea of ​​​​Thieves krijgt een hotfix voor Sunken Pearl-bugs die het spel hacken”, “type”: “news”, “category”: “sea-of-thieves”}, “user”: {“loginstatus”: false}, “game”: {“ publisher “:” Rare “,” genre “:” MMO “,” title “:” Sea of ​​​Thieves”,‘Types’:[“MMO”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee
Vijf nieuwe Steam-games die je misschien hebt gemist (16 augustus 2021)
Gemiddeld worden er ongeveer een dozijn nieuwe games uitgebracht op Steam. En...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *