Sea of ​​​​Thieves krijgt een hotfix voor een baanbrekende Sunken Pearl-bug

Sea of ​​​​Thieves: A Pirate’s Life is hier met een groot deel van Pirates of the Caribbean, en spelers zijn er massaal naartoe gekomen. Er zijn echter enkele grote problemen — met name een aantal spelbrekende bugs in Tall Tales Part Two in de update, The Sunken Pearl. Er zal binnenkort een hotfix beschikbaar zijn om deze problemen op te lossen, maar misschien wilt u het nog even uitstellen of erin duiken.

“We hebben je feedback gehoord over The Sunken Pearl Tall Tale in Sea of ​​​​Thieves: A Pirate’s Life, en het team werkt momenteel aan een hotfix om deze ervaring voor iedereen te verbeteren”, zegt Nader in een tweet. “We streven ernaar om dit zo snel mogelijk vrij te geven en zullen u laten weten wanneer we meer weten.”

De problemen lijken grotendeels te maken te hebben met meerdere bemanningen die proberen missiestappen te dicht bij elkaar te voltooien, elkaar overlappen en allerlei puzzeltriggers doorbreken. Hoewel het eerste verhaal volledig is opgebouwd, is het tweede dat niet – en buiten de gebruikelijke rouwproblemen lijkt dit een aantal bugs te introduceren.

Fingers crossed dat de reparatie niet lang zal duren.

Voor meer hackergames kun je deze link volgen.

READ  Lord of the Rings Online krijgt een visuele revisie om te profiteren van de aankomende tv-serie van Amazon

{“Scheme”: {“page: {“content”: {“title”: “Sea of ​​​​Thieves krijgt een hotfix voor Sunken Pearl-bugs die het spel hacken”, “type”: “news”, “category”: “sea-of-thieves”}, “user”: {“loginstatus”: false}, “game”: {“ publisher “:” Rare “,” genre “:” MMO “,” title “:” Sea of ​​​Thieves”,‘Types’:[“MMO”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee

Twitter kiest Danny DeVito als een verdediger; ondersteun het met wat hilarische, briljante redeneringen

Danny DeVitoInstagram De obsessie rond Danny DeVito lijkt nog lang niet te...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *