SEGA Genesis – Nintendo Switch Online voegt Flicky, Pulseman, Kid Chameleon, ‘Street Fighter II: Special Champion Edition’ toe

SEGA Genesis – Nintendo Switch Online voegt Flicky, Pulseman, Kid Chameleon, ‘Street Fighter II: Special Champion Edition’ toe

SEGA Genesis – Nintendo Switch Online voegde ze eraan toe VlokEn PaulsmanEn Kid kameleonEn Street Fighter II: speciale heldeneditieNintendo aangekondigd.

Hier is een overzicht van elke game op Nintendo:

  • Vlok – Een arcadespel met in de hoofdrol de schattige blauwe vogel die een terugkerend personage werd in de Sonic The Hedgehog-serie. Baby haviken liggen te zonnebaden op de veranda als Flicky arriveert om ze op te halen voor een snack. Maar… oh, nee! Het betekent oude kattentijger! Spring erin om te ontwijken en geef hem dan een klap met een hamer of beker zodat Flicky die konijntjes veilig thuis kan krijgen.
  • Paulsman – Stel in de verre toekomst van 2015, aspirant-geniale wetenschapper Duke Waruyama is van plan om de melkweg te veroveren. Maar een heldhaftige, geëlektrificeerde jongen genaamd Pullsman is hier om hem te stoppen! Pulseman’s avonturen brengen hem binnen computernetwerken en steden over de hele wereld in deze levendige side-scroller ontwikkeld door Game Freak.
  • Kid kameleon – Een zijwaarts scrollend actiespel met een held met negen gezichten in een holografische wereld. Gebruik de speciale krachten van zijn negen verschillende helmen om meer dan 100 levels te verslaan!
  • Street Fighter II: speciale heldeneditieStreet Fighter II: speciale heldeneditie Een verbetering ten opzichte van het origineel Straatvechter II toen de SEGA Genesis in 1993 de arena betrad. Deze versie voegt nog meer opties toe om de concurrentie hevig te houden, waaronder spiegelwedstrijden, nieuwe moves, de mogelijkheid om in Champion- of Hyper-modus te spelen, 11 snelheidsinstellingen en een Group Battle-modus met M Bison en Balrog, Vega en Sagat als selecteerbare vechters. luide stem!

SEGA Genesis – Nintendo Switch Online Beschikbaar als onderdeel van het Nintendo Switch Online + Expansion Pack-lidmaatschap.

READ  Goede Sudoku en vier andere spellen

Bekijk hieronder een trailer voor de nieuwe toevoegingen.

SEGA Genesis – Nintendo Switch Online – Game-updates april 2023

Engels

Japans

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *