Systeemvereisten voor The Mageseeker: A League of Legends Story

Systeemvereisten voor The Mageseeker: A League of Legends Story

Wat zijn de systeemvereisten voor The Mageseeker: A League of Legends Story? Casual LoL spelen zou eenvoudig moeten zijn, of je nu op een high-end gaming-pc of een oude laptop zit. Ontwikkelaar Digital Sun geeft echter wel aparte aanbevelingen voor het spelen van The Mageseeker met 4K 60 fps, dus het is de moeite waard om je apparaat nog een keer te proberen voordat je Riot’s 2D Action RPG start.

Je hebt geen grafische kaart nodig om hieraan te voldoen Minimale vereisten voor Mageseeker, aangezien het blijkbaar zal draaien op iGPU’s zoals de Intel Iris Plus. De specificatielijst bevat ook een AMD HD 6770 en een Nvidia GeForce GTX 550 Ti, beide uit 2011. We raden nauwelijks aan om vandaag geen van beide te kopen, aangezien de meeste kaarten met meer dan 1 GB VRAM voldoende zouden moeten zijn.

Dit zijn de systeemvereisten voor het verhaal van The Mageseeker: League of Legends:

minimum aanbevolen
Besturingssysteem Windows 10 64-bits Windows 10 64-bits
CPU Intel Core 2Quad Q6600
AMD Phenom II X4 965
Intel i5-750
AMD Phenom II X4 965
ram 8GB 8GB
GPU Nvidia GeForce GTX 550 Ti
AMD HD6770
Intel Irisplus
GeForce GTX 650 Ti
AMD HD6770
opslag 4GB 4GB

Door Mageseeker aanbevolen specificaties Digital Sun voelt als een deja vu en somt de AMD HD 6770 op zoals voorheen. Natuurlijk legt de ontwikkelaar de lat iets hoger door de GTX 550 Ti te vervangen door de GTX 650 Ti, maar het lijkt erop dat de meeste grafische kaarten van 1 GB uit dit tijdperk vergelijkbare resultaten zouden opleveren. Combineer dat met 8 GB RAM en een vrij oude GPU zoals een Intel i5-750 en het zou goed moeten komen, maar er zijn eigenlijk aanvullende aanbevelingen verborgen in het zicht op de Steam-pagina van de game.

READ  De volgende Monster Hunter Rise Sunbreak-update voegt een volledige Hunter-uitrusting toe

In het gedeelte Aanvullende opmerkingen vindt u de Mageseeker 4K 60fps-specificaties, en deze bevat al de GPU die vorig jaar is uitgebracht. Volgens Digital Sun kun je de FPS in UHD-resolutie verhogen met een Intel Arc A380 grafische kaart – een Dinky Alchemist grafische kaart die debuteerde in 2022.

Laat je echter niet van de wijs brengen door een nieuwe kaart, want de ontwikkelaar rijmt ook op de GeForce GTX 660Ti en AMD Radeon R9 280x. Uiteindelijk weerlegt dit elk idee dat je een nieuwe GPU nodig hebt om The Mageseeker – A League of Legends Story te spelen, maar we raden toch aan om onze topkeuzes voor grafische kaarten te bekijken.

Normaal gesproken raden we aan om wat opslagruimte vrij te maken voordat je een nieuwe versie installeert, maar je hebt slechts 4 GB aan ruimte nodig om te voldoen Mageseeker-formaat vereisten. Als je minder beschikbaar hebt op je schijf, raden we je aan om door onze lijst met beste SSD’s voor games te bladeren, omdat het klinkt alsof je een upgrade nodig hebt.

Doe The Mageseeker: League of Legends Story Quiz op PCGameBenchmark om de vraag te beantwoorden… Mag ik The Mageseeker spelen??

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *