Sega kondigt USB Cyber ​​Stick-controller aan voor Mega Drive Mini 2

afbeelding: Sega / via Famitsu

Eerder vandaag kondigde Sega de aankomende 11 games aan die naar de volgende miniconsole van het bedrijf komen, de Mega Drive Mini 2. Maar dat is niet het enige dat het onthulde tijdens zijn recente livestream.

In een enigszins verrassende aankondiging heeft Sega een nieuwe USB-controller onthuld – gebaseerd op de klassieke SHARP Cyber-stick – die compatibel zal zijn met de miniconsole. Het was bekend dat de console zowel digitale als analoge joysticks had en compatibel was met meerdere systemen, waaronder de X68000, de PC98-serie en de PC Drive (als je een Micomsoft XHE-3-adapter hebt).

GaemsSX heeft enkele details en foto’s op de originele console, samen met een volledig gescande handleiding (maar je moet je Japanse vaardigheden opfrissen om het te lezen). U kunt de foto’s bekijken hier.

De USB-controller wordt op 27 oktober op dezelfde dag uitgebracht als de Mega Drive Mini 2. De console en console voor de westerse versie zijn nog niet bevestigd, maar we laten je weten of dat zo is. En er is ook geen garantie dat we een Cyber ​​Stick krijgen!

Voor een lijst van alle games die naar de Mega Drive Mini 2 komen, bekijk onze originele post over de aankondiging, die we updaten met nieuwe aankondigingen zodra ze binnenkomen:

Heb je vroeger een Cyber ​​Stick in handen gekregen? Wil je deze Mega Drive Mini 2 zijn weg naar het westen zien maken? Laten we het weten!

READ  Battle for Bikini Bottom - Rehydrated, Slay the Spire - PlayStation.Blog
Written By
More from Aubrey Mason
Microsoft Flight Simulator is een indrukwekkende oefening voor Xbox Series X.
Niets duwde mijn computer verder dan Microsoft Flight Simulator. Dit klinkt misschien...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *