Dierenactivisten werden fysiek mishandeld bij het redden van honden in Delhi; FIR geregistreerd

Animal activists trying to rescue dogs attacked in Delhi by locals; FIR registered

IBT creatief

In een ontmoedigende video die viraal is gegaan op sociale mediaplatforms, wordt een vrouw getoond die ernstig gewond is geraakt, terwijl ze de gruwel vertelt van aangevallen te worden door lokale bewoners terwijl ze zwerfhonden probeert te redden. De vrouw in de video, geïdentificeerd als Ayesha Christina Benn, een van de oprichters van de non-profitorganisatie Neighborhood Woof, beweert dat ze samen met andere leden van de organisatie op brute wijze is aangevallen door een paar inwoners van Rishi Nagar in Rani Bagh op zaterdag.

De virale video, gemaakt vanaf een politiebureau terwijl ze probeerde een klacht in te dienen, werd op grote schaal gedeeld op sociale media, met veel kritiek en reacties. Benn beweerde dat ongeveer 20 mensen haar auto hadden geblokkeerd, de ramen en de voorruiten hadden beschadigd in een poging haar samen met haar collega’s, Deepak, Vipin en Abhishek, uit het voertuig te krijgen. De activist beweert dat de aanvallers hebben geprobeerd ze te vermoorden.

De reddingspoging eindigde met een aanslag

Zwerfhonden

‘We zijn net in elkaar geslagen toen we aan het vangen waren honden. Iemand kwam en sprak slecht met ons personeel. Het is de bedoeling dat we onze mond houden en deze onzin de hele tijd doornemen. Toen we besloten op te staan ​​en onze stemmen te laten horen, is dit wat ons is aangedaan ‘, zei ze in een livevideo op Facebook.

De video laat zien dat Benn snijwonden op haar gezicht heeft opgelopen, die bloedden, zelfs terwijl de video werd opgenomen. Een geval van mishandeling, onrechtmatige dwang en criminele intimidatie werd geregistreerd bij een lokaal politiebureau.

READ  NFL Game Preview week zeven: Chicago Bears in Tampa Bay Boss

‘Met het oog op de nachtelijke uren, vroegen de lokale bewoners naar hun identiteit waarover verhitte discussies begonnen en er ontstond een vechtpartij tussen hen. Daarna, toen de mensen van de NGO probeerden te vluchten van de plek in hun auto, werden drie lokale bewoners geraakt bij hun auto en lichte verwondingen opliepen “, zei de politie van Delhi, eraan toevoegend dat een zaak tegen de bewoners is geboekt onder IPC 323, 341, 506 en 427

Bekijk onderstaande video:

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *