Silent Hill kondigde aan dat de uitzending op 30 mei zal plaatsvinden met “game-updates, een diepere blik op de film en nieuwe merchandise”

Silent Hill kondigde aan dat de uitzending op 30 mei zal plaatsvinden met “game-updates, een diepere blik op de film en nieuwe merchandise”

Konami heeft aangekondigd dat er op donderdag 30 mei om 16.00 uur PT/19.00 uur ET een Silent Hill-stream zal plaatsvinden die game-updates, een “diepere blik op de film” en nieuwe merchandise zal onthullen.

Dit is de tweede uitzending van Silent Hill Aangekondigd op X/Twitter Er zijn nog geen verdere hints gegeven over wat we zullen zien, maar gelukkig zal het wachten op antwoorden niet lang duren.

“Beschouw dit als je uitnodiging voor Silent Hill”, schreef het officiële Silent Hill X/Twitter-account. “Kijk op 30 mei om 16.00 uur PDT af op ons SILENT HILL YouTube-kanaal voor de tweede aflevering van #SILENTHILL Transmission, waar we game-updates, een diepere kijk op de film en nieuwe merchandise zullen delen. #SILENTHILL”

De eerste inzending voor Silent Hill vond plaats op 19 oktober 2022 en omvatte grote onthullingen zoals Silent Hill 2 Remake, een spin-off van No Code Studios genaamd Silent Hill: Townfall, en een verhalende spin-off die zich afspeelt in het Japan van de jaren zestig genaamd Silent Hill f , het meeslepende project genaamd Silent Hill: Ascension, en de film genaamd Return to Silent Hill.

Silent Hill 2 Remake wordt ontwikkeld door Team Bloober en heeft in januari 2024 een nieuwe trailer gekregen, maar geen releasedatum. Sony heeft echter mogelijk in een aparte trailer, waarin enkele van de aankomende games worden getoond, onthuld dat ze ergens in 2024 zullen verschijnen.

We hebben geen updates gekregen over de andere twee games, maar Silent Hill: Ascension verschijnt in 2023. Helaas was het niet de “triomfantelijke terugkeer naar Silent Hill waar we naar verlangden.”

READ  En de Euro bewijst het: vrouwenvoetbal is niet hetzelfde als mannenvoetbal - en dat is prima | Jane Offord

Wat Return to Silent Hill betreft, hebben we zojuist de filmversie van Pyramid Head op 16 mei bekeken. Deze nieuwe verfilming van Silent Hill 2 is geregisseerd door de regisseur van de originele Silent Hill-film uit 2006, Christoph Ganz.

Piramidekop van Return to Silent Hill.

De film draait om James (Jeremy Irvine), een gebroken man nadat hij gescheiden is van zijn ware liefde (Hannah Emily Anderson). Wanneer een mysterieuze brief hem terugroept naar Silent Hill op zoek naar haar, vindt hij een ooit herkenbare stad die is getransformeerd door een onbekend kwaad.” En “bekende en nieuwe angstaanjagende karakters.”

Heeft u een tip voor ons? Wilt u een mogelijk verhaal bespreken? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Adam Pankhurst is schrijver voor IGN. Je kunt hem volgen op X/Twitter @Adam Pankhurst en verder Tik Tok.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *