Sinterklaaskorting op games, laptops en monitoren

November is aangebroken en het aftellen naar de vakantie in december is officieel begonnen, te beginnen met de geweldige avond en de sinterklaasaanbiedingen op de webshops zijn begonnen.

We bieden je een aantal topdeals, waaronder gaming laptops en veel topgames met een flinke korting.

Games voor alle platforms

Er worden games aangeboden voor alle platforms. Van gloednieuwe titels zoals Watch Dogs: Legion naar oude klassiekers zoals het RollerCoaster Rycoon Mega Pack voor de pc. Maar we starten de game-aanbiedingen met titels voor de Nintendo Switch.

Wat is een Nintendo-systeem zonder Mario-spellen? Gelukkig hoeven we die vraag niet te beantwoorden voor de Switch.

Zo is Super Mario 3D All-Stars Limited Edition nu met korting te koop, de remaster van de 3D Super Mario-games Super Mario 64, Super Mario Sunshine en Super Mario Galaxy zie je hier.

Bovendien is de strijd een klassieker Super Smash Bros.Ultimate nu ook in de aanbieding. De iconische personages strijden tegen elkaar, wat zorgt voor gekke gevechten. Bekijk hier het aanbod voor de iconische vechter.

Daarnaast kun je nu ook op een nieuwe manier een klassiek Pokémon-avontuur beleven via Pokémon Let’s Go, Eevee! In Pokémon Let’s Go, Pikachu! Speel in de Kanto-regio en vang ze allemaal met je Joy-Con of de speciale PokéBall Plus die je hier kunt zien. Bekijk de aanbiedingen voor Pokémon Let’s Go, Eevee! In Pokémon Let’s Go, Pikachu! Hier.

Er zijn ook twee instant klassiekers in de aanbieding voor de Nintendo Switch, het gaat over The Legend of Zelda: Link’s Awakening waar je het aanbod hier kunt bekijken in Animal Crossing: New Horizons kun je hier zien.

READ  PlayStation Now ontvangt twee grote exclusieve PS4-games

Voor elk wat wils

Er zijn ook games beschikbaar voor de PlayStation- en Xbox-consoles, sommige met een gratis upgrade van de volgende generatie, zoals FIFA 21 van Watch Dogs: Legion.

Marvel’s Spider-Man nu voor iets minder dan 25 euro en met de release van Spider-Man: Miles Morales op de loer, is dit de perfecte gelegenheid om de goed ontvangen Spider-Man-game te bemachtigen, bekijk het hier.

Over superhelden gesproken Marvel’s Avengers is te koop, zoals je hier kunt zien, speel als Captain America, Hulk, Thor, mevrouw Marvel en nog veel meer iconische superhelden om de slechterik MODOK te verslaan.

eindelijk, de LEGO Marvel Collectie De bundel bevat drie titels: LEGO Marvel Superheroes, LEGO Marvel Superheroes 2 en LEGO Marvel’s Avengers: Avengers Assemble! Die bundel met drie games kost je iets meer dan veertig euro, zoals je hier kunt zien.

Van F1 2020 Seventy-editie wordt ook aangeboden en brengt je naar alle circuits inclusief Zandvoort, bekijk hier het aanbod.

Eindelijk is Hideo Kojima van hem PlayStation exclusieve Death Stranding in de aanbieding, ervaar de creatie van Kojima die de gamewereld deed schudden voor iets meer dan vijfentwintig euro hier.

Laptops

We zetten een aantal interessante gaming-laptops voor je op een rij:


Wanneer u iets van dit item koopt, ontvangt IGN Benelux mogelijk een deel van de opbrengst. Meer informatie vind je hier.

Written By
More from Aubrey Mason

Politieke crisis in Rajasthan – Ashok Gehlot’s oproep aan MLA’s terwijl piloot van Team Sachin terugkeert: vergeet en vergeef

De hoofdminister van Rajasthan, Ashok Gehlot, had gisteravond een ontmoeting met MLA’s...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *