Skate 4 komt niet in EA Play 2021

Skateboarden voor mannen in Skate 3.

schermafbeelding: ze

EA heeft vandaag aangekondigd dat het volgende: Ski De game, die momenteel in ontwikkeling is, wordt niet getoond tijdens EA Play 2021 op 22 juli. Het is weer een game die moet worden toegevoegd aan de groeiende lijst van “Things That Will not Be in EA Play 2021”.

volgende Ski De game, die nog geen officiële naam heeft, bevindt zich in een zeer vroege ontwikkelingsfase om aan de wereld te pronken, aldus Tweet gepost op het officiële EA Skate Twitter-account. In het bericht legden de game-ontwikkelaars uit dat Ze hebben in januari een nieuwe studio opgericht Het huurde een groep “getalenteerde mensen” in om het spel te helpen maken. zondem Dus de studio was de volgende dag hard aan het werk Ski Spel. Maar het team en de game zijn nog niet klaar voor “prime time” en zullen donderdag EA Play 2021 overslaan.

“Het is nog vroeg en we zijn vastbesloten om dit goed te krijgen, wat betekent dat het enige tijd zal duren”, legden EA en de ontwikkelaars uit in een tweet waarin ze de no-show aankondigden.

Er is echter goed nieuws: terwijl de volgende Ski De ontwikkelaars hebben het komende evenement overgeslagen en hebben beloofd dat “iets eenvoudigs” morgen, 19 juli, met fans zal worden gedeeld. Hoogstwaarschijnlijk een teaser, die misschien de naam van het spel onthult. Dat zou cool zijn, het betekent dat ik kan stoppen het ‘Volgende’ te noemen Ski game “en begin het Skate 4 of iets anders te noemen.

Ski De game werd voor het eerst aangekondigd in juni 2020 Met een heel korte video en zonder verdere details. Fans hebben altijd al iets nieuws gewild Ski Het spel en ze vragen er al jaren om. Het laatste spel in de reeks, schaatsen 3Het werd uitgebracht in 2010.

Deze laatste bevestiging van het overslaan van nog een EA Play 2021-game doet me afvragen wat er op het evenement zal worden getoond. Bioware verzekerde dat er geen zal zijn massa-effect of draken tijdperk Nieuws in EA Play En de EA heeft ook bevestigd dat er geen nieuwe Star Wars-games zijn ألعاب Het zal ook onthuld worden. Rapporten eerder deze maand Blijkbaar bleek dat een nieuw bestand lege ruimte De game, ontwikkeld door EA Motive, komt in EA Play 2021.

Verder dan dat? Klinkt als een veiliger gok dan dat Slagveld 2042 Tijdens het evenement wordt nieuws gedeeld. En wie weet, misschien ook wel wat nieuwe games. EA Play 2021 wordt gehouden op 22 juli.

.

READ  Mexico overtreft het dodental van Covid-19 in Italië, omdat president Lopez Obrador zegt dat het virus "intensiteit verliest"
Written By
More from Aubrey Mason

Overheid verbiedt 47 meer Chinese apps in India na TikTok, 58 anderen in juni verboden: rapport

De regering heeft 47 Chinese apps in India verboden. Eind juni waren...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *