XCOM: Legends is echt en is een officieel XCOM-spel

Dit weekend zijn er enkele details online opgedoken over een mogelijk nieuw XCOM-spel genaamd XCOM: Legends, een mobiele titel gemaakt door een nieuwe ontwikkelaar genaamd Iridium Starfish. We hebben contact opgenomen met 2K Games en hebben de bevestiging ontvangen dat XCOM: Legends echt en officieel is en dat een van de “nieuwe ervaringen” het verkennen van 2K is om zijn fans te bieden.

XCOM Rumors: Legends gaat helemaal terug tot vorig jaar, waar Er verschijnen gelekte advertenties op Facebook Gekoppeld aan de Google Play Store bestaat niet, waardoor mensen bang waren dat het nep was. deze week Game winkelpagina Het kwam eindelijk opdagen en sommige mensen kregen toegang tot XCOM: Legends en plaatsten video’s zoals die hieronder.

Omdat fans zich zorgen maakten of het echt of niet-officieel was, hebben we contact opgenomen met 2K en een vertegenwoordiger verzekerde ons dat de game een echte officiële XCOM-game is. “We onderzoeken en testen voortdurend nieuwe ervaringen om onze fans het beste entertainment en de beste waarde te bieden”, zeiden ze, waarbij ze benadrukten dat ontwikkelaar Iridium Starfish “XCOM Legends in beperkte regio’s heeft gelanceerd.”

Je kunt de gameplay in XCOM: Legends hieronder bekijken. Het is absoluut een ander soort XCOM-game dan wat fans gewend zijn – inclusief mobiele fans, aangezien zowel XCOM 1 als 2 daar beschikbaar zijn – met F2P mobiele specifieke aspecten zoals premium express-tickets. Het belooft een goed verhaal dat zich lijkt af te spelen tijdens de gebeurtenissen van XCOM 2, en The Chosen verschijnt op een gegeven moment ook.

Het is nog niet bekend wanneer XCOM: Legends wereldwijd wordt gelanceerd, of dat het ooit zal lanceren. Het zal echter waarschijnlijk niet de XCOM 3-aankondiging zijn waar velen op hoopten. Het is ook niet de eerste geliefde pc-game die deze maand een mobiele versie krijgt, aangezien Pokemon Go-achtige The Witcher: Monster Slayer deze week uitkomt.

READ  Ontwikkelaar annuleert testen van VR-gebaseerde Facebook-advertenties in betaalde game

{“Scheme”: {“page: {“content”: {“title: “XCOM: Legends is echt en is een officieel XCOM-spel”; “genre”: “news”; “category”: “xcom-enemy-non ” Unknown “}, “User”: {” loginstatus”: false}, “game”: {” publisher “:” 2K Games “, ” genre “:” Strategy Gamer “,” title “:” XCOM: Enemy Unknown” , Genres:[“Strategy Gamer”,”RPG”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee

Hoe Yellowstone seizoen 3, aflevering 5 live online te bekijken

Twee weken geleden, de Yellowstone gelovigen werden voorgesteld aan de barrel racer...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *