Het woord van vandaag: antwoord en tip #1118 voor 11 juli

Het woord van vandaag: antwoord en tip #1118 voor 11 juli

Hieronder vindt u een woord van de dag-hint als u wat hulp nodig heeft. Dit zal je gissingen een beetje vergroten, zonder al het zoekplezier te bederven. We hebben hier ook een aantal tips, klaar om elk woord dat je ooit speelt te verbeteren. Zoals altijd staat het antwoord op het woord 11 juli (1118) op deze pagina en kunt u het gebruiken als u een moeilijke situatie wilt veranderen.

Eerlijk gezegd dacht ik dat ik de Wordle-puzzel van vandaag bij mijn tweede poging had opgelost – en dat had ik net zo goed kunnen doen als de vervelende grijze letters na de eerste groene letters er niet waren geweest. In plaats daarvan had ik een geweldige basis waarop ik mijn volgende pogingen kon voortbouwen, waardoor ik zonder problemen het antwoord kon vinden.

Woordtip van de dag

(Afbeelding tegoed: Josh Wardle)

Het woord van vandaag: Tip voor donderdag 11 juli

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *