Skyrim Player herschept zichzelf volledig met het in-game gezicht

Skyrim .gezicht

De eerste keer dat ik speelde Skyrim In 2011 haastte ik me door het maken van personages en Maakte een man die er uiteindelijk uitzag als Matt Pikewie regeerde. De tweede keer heb ik echter doorgebracht leeftijd Ik probeer mezelf in het spel te plaatsen en ben er niet in geslaagd om dichtbij te komen.

Ik nam foto’s van mezelf, vroeg mijn vrouw om hulp, en hoewel ik mijn rare gezicht gemakkelijk de schuld kan geven – het is een wenkbrauw van 70% – geef ik in plaats daarvan de schuld aan de beperkte tools die op dat moment tot mijn beschikking stonden.

Gezien mijn moeilijkheden is het daarom fascinerend om te zien hoe ver het creëren van karakters is gekomen in het decennium sinds de release van de game, omdat de afbeeldingen die je in deze blog ziet een voorbeeld zijn van wat spelers nu kunnen doen (met een beetje hulp, natuurlijk).

Dit is Aurelia Riddella Skyrim De speler die een bijna perfecte in-game heeft bereikt, zoals je kunt zien op de afbeelding hierboven. Het voorbeeld dat je hier ziet kostte ongeveer twee uur werk, met behulp van mods die je niet alleen meer schuifregelaars geven om aan te passen, maar ook in meer polygonen en verbeteringen aan dingen zoals de textuur van de huid en ogen waardoor het er realistischer uitziet.

Naast het maken van haar eigen personage, heeft AureliaRiddle hetzelfde werk gedaan voor het personage van haar vader, met indrukwekkende resultaten:

Afbeelding van het artikel met de titel Skyrim Player bootst zichzelf volledig na in de game

Gezien het feit dat ik mezelf niet opnieuw heb gecreëerd in het spel, en de moeilijkheden die mensen hebben om dit in het algemeen te doen, of dat nu het geval is Skyrim of NBA 2K of FIFAAureliaRiddle was zo vriendelijk om enkele tips te geven over hoe ze het doet die vrijwel van toepassing zouden moeten zijn op elk spel waarmee je je eigen gezicht kunt bouwen.

Ze zegt: “Maak twee foto’s van jezelf, een van je gezicht van voren en een van de zijkant. Je kunt ook met een spiegel werken, maar ik vond het gemakkelijker om een ​​foto te maken. Probeer er zo neutraal mogelijk uit te zien, zoals het nemen van een paspoort foto.”

Dan komt misschien wel de belangrijkste tip: je gebruikt maar de helft van je gezicht. “Voor het voorgrondbeeld wil je het omkeren en beter weten aan welke kant van je gezicht je de voorkeur geeft. Aangezien games alleen perfect symmetrische gezichten kunnen hebben, is dit erg belangrijk.”

Druk vervolgens het spiegelbeeld af en vouw het in het midden, net onder het midden van je gezicht. Hierdoor kun je de helft van je gezicht naar het scherm brengen terwijl je aan de andere kant van het spel werkt. En hoe weet je wanneer het voorbij is?

“Als je jezelf maakt en je heel raar voelt als je naar het scherm kijkt, kom je dichtbij.”

READ  Cyberpunk 2077-ontwikkelaars confronteren het management
Written By
More from Max Mcgee
Valheim-spelers maken er een one-punch-man van
Een paar Valheim-spelers transformeerden het van een Viking in een anime door...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *