De familie van Bruce Lee reageert op de suggestie dat Fei Long in de toekomst niet meer in straatvechters zal verschijnen

Foto: Capcom

Update #2: De familie van Bruce Lee reageerde op deze bewering – waarvan Lindholm zei dat het “hypothetisch denken” was (zie eerste update hieronder) – Via Twitter:

Tweet Bruce Lee 11 mei 2022
afbeelding: @Bruce Lee

Bijwerken: De gearchiveerde kopie Het is nu door de componist uit de stream verwijderd. Lindholm heeft ook contact gehad met Nintendo Life, die zijn standpunt verder verduidelijkt:

“Het was mijn mening en het was gewoon een leuke hypothetische gedachte. Het was gewoon mijn mening, niet die van Capcom. En mijn bron is een onafhankelijke derde partij.”


origineel verhaal [Tue 10th May, 2022 20:15 BST]: Street Fighter-fans willen misschien een favoriet personage kiezen dat sindsdien deel uitmaakt van de serie Super Street Fighter IIalthans volgens Straatvechter 5 Componist Daniel Lindholm. Zoals je zult zien als je de kop leest en de afbeelding hierboven ziet, lijkt het erop dat Fei Long helemaal niet zal verschijnen in toekomstige Street Fighter-games.

Het personage van Fei Long, een vechtkunstenaar en actiefilmster uit Hong Kong, is een eerbetoon van Capcom aan de legendarische vechtkunstenaar en actiefilmster Bruce Lee, en het lijkt erop dat de familie Lee onlangs van gedachten is veranderd als het gaat om niet-zo- serieuze fotografie. overleden acteur.

Zoals besproken in Flowing Composer YouTube-vragen en antwoorden (Zie hieronder) Op 7 mei wordt gemeld dat komische interpretaties een knelpunt vormen. Lindholm zegt dat de foto’s vanaf dit punt “eerlijk” moeten zijn:

Een personage waarvan ik weet dat we het nooit zullen zien – er is veel discussie over geweest – ik zei eerder dat het personage waarvoor ik de muziek zou willen herschrijven Fei Long zou zijn.

Ik heb andere bronnen – niet alleen Capcom, maar mijn vrienden in de VS, die zeer goede vrienden zijn van de familie Lee – en ze hebben eigenlijk gezegd dat elke vorm van gelijkenis met Mr. Bruce Lee nu wordt weggelaten vanwege het komische effect, de strip spullen. Je moet moderator zijn.

Daarom zouden we Fei Long nooit meer terugzien. Begin.

Je kunt luisteren naar de componist die Fei Long bespreekt in de onderstaande video:

READ  ISL: Jeje Lalpekhlua is openhartig over iets terugdoen voor de samenleving

[Update: Since this story was originally published, Lindholm has removed the archived YouTube stream — it is no longer viewable.]

VG247 Ik nam contact op met Capcom om de aantijgingen van de componist te verifiëren, waarvan een woordvoerder van Capcom zei dat “we geen commentaar geven op geruchten en/of speculaties”.

Hoewel het onduidelijk is wat leidde tot deze verandering in benadering van de familie Lee, is het zeker niet uitgesloten dat dit de weerslag is geweest voor zijn vertolking in de film van Quentin Tarantino uit 2019. Er was eens in Hollywood Het kan ertoe hebben geleid dat de familie zijn portret (of de personages waardoor hij duidelijk geïnspireerd was) in de media heeft heroverwogen.

Jammer voor Street Fighter-fans, dat is zeker. Als deze informatie juist is, hoeven we alleen maar te hopen dat de familie Lee hun standpunt zal heroverwegen vóór de release van Straatvechter 6.

Vertel ons hieronder of je een van de pioniers van Fei Long bent en of je het personage in Street Fighters in de toekomst zult missen.

Written By
More from Aubrey Mason
Black Ops Cold War-speler behaalde de eerste plaats zonder een enkele kill
De lanceringsdatum van de 2021 Call of Duty League-campagne nadert, maar vóór...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *