Slecht nieuws voor eigenaars van PS5 en Xbox Series X, kostbare vertraging van nieuwe release | Spellen | vermaak

Bijna een jaar is verstreken sinds de dag dat Daedalic Entertainment zijn plannen aankondigde om Lord of the Rings Gollum voor PS5 en Xbox Series X uit te brengen.

Een van de eerste games die officieel werd aangekondigd voor spelsystemen van de volgende generatie – nadat deze eerder was onthuld voor de PS4 en Xbox One – kreeg de game een releasedatum van 2021.

Helaas heeft Daedalic Entertainment de releasedatum moeten uitstellen tot volgend jaar.

De vertraging werd aangekondigd samen met het nieuws dat Daedalic Entertainment samenwerkt met NACON om de game werkelijkheid te laten worden.

In de officiële aankondiging staat: “NACON en Daedalic Entertainment zijn verheugd aan te kondigen dat ze een gezamenlijke publicatie- en distributieovereenkomst hebben getekend voor The Lord of the Rings: Gollum.”

“De game is ontwikkeld voor Xbox, PlayStation, Nintendo Switch en pc, en de game komt in 2022 uit.”

Volgens Daedalic zullen de samenwerking en de daaropvolgende vertragingen ervoor zorgen dat de game aan de verwachtingen voldoet.

“De twee bedrijven hebben besloten hun krachten te bundelen om ervoor te zorgen dat de game voldoet aan de verwachtingen van fans van The Lord of the Rings en optimaal gebruik kan maken van de kracht van de volgende generatie consoles.”

“Het universum zal getrouw worden weergegeven dankzij de samenwerking met Middle-earth Enterprises, het bedrijf dat de rechten bezit om de romans van JRR Tolkien aan te passen.”

The Lord of the Rings: Gollum is een actie-avonturenspel dat zich afspeelt in Middle Earth.

Het verhaal speelt zich af tussen de gebeurtenissen in The Hobbit en The Lord of the Rings, over Gollums jacht op de ene aflevering.

READ  PS5 en Xbox Series X vandaag verkrijgbaar bij Walmart, voorraad is zoals gewoonlijk zeer beperkt (update: niet op voorraad)

Volgens de officiële beschrijving zal de pop-up Lord of the Rings-game stealth-elementen, enorme levels en gameplay met twee personages bevatten.

De beschrijving zegt: “Begeef je op een reis die net zo gevaarlijk is als Gollum, op jacht naar het enige dat hem dierbaar is.”

‘Klim, spring en sluip je een weg door gevaren of naar nuttige plaatsen. Gollum is bekwaam en sluw, maar ook verscheurd door zijn gespleten persoonlijkheid.’

‘Het is aan jou om te beslissen of de donkere kant van Gollum het overneemt of dat er nog een vonk over is van waar Sméagol eerder in zat.’

Op basis van eerdere rapporten zal de monteur van gesplitste personages tijdens elk hoofdstuk een aantal interessante opties maken. Dit heeft waarschijnlijk invloed op het eindspel.

Daedalic Entertainment heeft zich aangemeld om verschillende Lord of the Rings-releases te ontwikkelen en te publiceren, wat geweldig nieuws is na een lange afwezigheid van de serie op consoles.

Written By
More from Vanessa Hale

Fortnite Kratos-skin maakt het PlayStation-exclusieve personage speelbaar op Xbox

The God of War Kratos is verkrijgbaar in de Fortnite-itemwinkel, waardoor het...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *