Sohu.com maakt op 16 mei 2022 haar financiële resultaten voor het eerste kwartaal van 2022 bekend

PekingEn 6 mei 2022 /PRNewswire/ – Sohu.com Limited (NASDAQ: SOHO), China De toonaangevende businessgroep voor online media, video en gaming zal haar niet-geauditeerde financiële resultaten voor het eerste kwartaal van 2022 rapporteren op maandag 16 mei 2022vóór markturen in de Verenigde Staten.

Het managementteam van Sohu zal op dezelfde dag een telefonische vergadering houden om: 07:30 Amerikaanse oostelijke tijd, 16 mei 2022 (19:30 uur Peking/Hongkong de tijd, 16 mei 2022) na de bekendmaking van de kwartaalresultaten.

Vanwege de uitbraak van COVID-19 zijn telefonische vergaderingen met operatorondersteuning momenteel niet beschikbaar. Alle deelnemers moeten zich voorafgaand aan de oproep online registreren om contactgegevens te ontvangen.

Pre-registreer voor telefonische vergaderingen

Deelnemers kunnen zich aanmelden voor de telefonische vergadering door naar: http://apac.directeventreg.com/registration/event/5725798. Zodra de pre-registratie is voltooid, ontvangen deelnemers contactnummers, een toegangscode voor het evenement en een unieke geregistreerde ID.

Om deel te nemen aan de conferentie, belt u het nummer dat u ontvangt, voert u de toegangscode voor het evenement in, gevolgd door uw unieke registrant-ID, en u neemt onmiddellijk deel aan de conferentie.

Telefonisch terugbellen voor de oproep is beschikbaar nadat de telefonische vergadering is afgelopen in 10:30 uur oosterse tijd werkgelegenheid Van 16 mei tot 23 mei 2022. De contactgegevens voor het opnieuw opstarten van de telefoon zijn:

Internationale:

+1-646-254-3697

toegangscode:

5725798

De online live-uitzending en het conferentiegesprekarchief zullen beschikbaar zijn in het gedeelte Investor Relations van de Sohu-website http://investors.sohu.com/.

Over Sohu.com

Sohu.com Limited (NASDAQ: SOHO) Gemaakt door dr. Charles Changeen van de China Internetpioniers, in de jaren negentig. Als het belangrijkste mediaplatform in ChinaSohu is onmisbaar in het dagelijks leven van miljoenen Chinezen en biedt een netwerk van webproperty’s en gemeenschapsproducten die voortdurend een breed scala aan keuzes bieden op het gebied van informatie, entertainment en communicatie aan een groot aantal Sohu-gebruikers. Sohu heeft een van de meest uitgebreide reeksen van webfuncties in de Chinese taal gebouwd, die bestaat uit de toonaangevende online mediabestemmingen Sohu News App, het mobiele nieuwsportaal m.sohu.comPC-portaal www.sohu.com; Online videosite tv.sohu.com; Online gamingplatform www.changyou.com/en/.

Sohu biedt online merkadvertentiediensten aan, evenals meerdere nieuws-, informatie- en inhoudsdiensten in zijn websitematrix en op zijn mobiele platforms. Sohu Online Games, beheerd door haar dochteronderneming Changyou, ontwikkelt en exploiteert een verscheidenheid aan pc- en mobiele games, zoals: Tian Long Ba Po (“TLBB”), een van de meest populaire computerspellen in China. Changyou bezit en exploiteert ook 17173.com, een portal voor game-informatie in China.

Voor vragen van investeerders en media kunt u contact opnemen met:

Bij China:

Bij Verenigde staat:

BRON Sohu.com Limited

READ  Dimmen van het scherm oplossen bij het spelen van games in de modus Volledig scherm op Windows-pc
Written By
More from Max Mcgee
Jay-Z schopte collega-rappers van de set van zwoele Beyoncé-video
Jay-Z was beschermend tegen vrouw Beyoncé lang voordat ze “Ik doe” zeiden,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *