Een man logt 2000 uur aan online gaming-bugs en gekheden

Een man logt 2000 uur aan online gaming-bugs en gekheden

World Wide Web – Fanbronnen hebben bevestigd dat Michael King nu meer dan 2.000 uur aan glitches en capriolen in online videogames heeft geregistreerd.

“Ik bedoel natuurlijk dat hij ongelijk heeft, veel mensen hebben dat”, zei een online kijker. “Maar hij slaagt er ook in om de hele tijd consequent raar te zijn. 2000 uur en er is niets ongewoons uit voortgekomen. Je zou natuurlijk kunnen denken dat het gemakkelijk is om raar te zijn over digitale schaambeenderen in videogamekarakters, maar hij nam de geheel naar een hoger niveau getild.”

King, die zichzelf omschrijft als de stille kampioen van de meeste spelers, dankt de aandacht voor detail en toewijding aan zijn vak aan zijn succes.

'Het is niet zo eenvoudig als het lijkt', zei King. “Ik herschrijf elke zin keer op keer totdat er niet eens het kleinste beetje zelfbewustzijn meer in zit. Het zou uren duren om een ​​enkele tweet over videogames te schrijven, wat verkeerd en raar genoeg is top 5 gamers ter wereld inmiddels.

Experts zeggen dat King echt uniek is.

“Veel mensen hebben geprobeerd te doen wat hij deed, maar niemand heeft de blijvende kracht”, zegt Daniel Cunningham van het Player Performance Institute, dat spelersstatistieken online bijhoudt. “We hebben het over petities, podcast-optredens, meltdowns, steekoperaties, vetedrama's – elke situatie die je maar kunt bedenken en deze man ontkomt er geen moment aan om ongelijk en raar te zijn. Hij is een van de groten aller tijden.”

Velen in het veld hebben meningen over hoe King al zo lang op zo’n hoog niveau heeft geopereerd, wat vergelijkingen trekt met de late Great Rift.

READ  De verkoop van Slime Rancher 2 verbrijzelde Dave's "droom" in 6 uur

“Iedereen weet dat hij raar is en absoluut ongelijk heeft, maar een van zijn over het hoofd geziene vaardigheden is hoe wanhopig en kwetsend hij ook lijkt”, zegt Tammy Hallow, onderzoeker bij de afdeling Prestatiepsychologie van de Universiteit van Melbourne. “Hij is van nature zo geil dat hij niet lijkt te begrijpen dat al zijn fetisjen en gedachten een diepe seksuele onderstroom hebben. Hij brengt dat naar buiten. Routinematig. Dit draagt ​​echt bij aan de kinky factor en ik denk dat zijn navolgers en rivalen dat ook zouden doen.” wees verstandig om de strategie te volgen als ze hun achterstand willen inhalen.”

Op het moment van schrijven heeft King naar verluidt een trailer voor een nieuwe game bekeken en een van de meest bizarre, onmogelijk te negeren shots ooit gemaakt.

Hallo avonturier! Verzamel vijf USD-skins per maand en ga naar onze Patreon.

Word patron op Patreon!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *