Twilight Rivals release aangekondigd voor PS5 en Xbox Series X –

Inertial Drift: Twilight Rivals-editieeen bijgewerkte versie van Inertiële driftin september op PlayStation 5 en Xbox Series X/S.

Inertiële drift Het is een zware arcade drift racer. Het doet ons denken aan Hotshot racen, die ook duidelijk pleitte voor licht spel. essence Inertiële drift Het is een drift-mechanica met dubbele stok. Het speelt zich af in een alternatieve versie van de jaren ’90. De nieuwe versie van de game heeft een nieuwe verhaalmodus en verschillende verbeteringen ten opzichte van de originele versie.

Als u niet op de hoogte bent van het bestaan ​​van interstitiële driftJe kunt jezelf hier voorstellen. afbetalen aanhangwagen Om de resolutiemodus van de game, die eerder dit jaar werd uitgebracht, bij te werken:

Beschrijving luidt:

“Zet je rijgedrag op de proef in de nieuwe precisiemodus van Inertial Drift! Inertial Drift verscheurt het race-rulebook met innovatieve twee-stick-bedieningselementen, volledig opnieuw ontworpen rijmechanica en een reeks felle individuele auto’s. “

De nieuwe versie van het spel zal 120 frames per seconde zijn, in de prestatiemodus. En je hebt ook de mogelijkheid om de game in 4K te spelen met de kwaliteitsmodus. In de tussentijd is het duidelijk dat de deluxe verhaalmodus van Twilight Rivals “de zwaarste uitdaging is die ik tot nu toe ben aangegaan”.

Inertial Drift: Twilight Rivals-editie Komt in september naar PlayStation 5 en Xbox Series X/S

READ  De nieuwe Xbox Elite-controller lekt blijkbaar
Written By
More from Vanessa Hale
Fix Xbox One-foutcode 0x97e10bca
als ik was Xbox One De eigenaar die een foutcode tegenkwam, 0x97e10bcaU...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *