Sony’s CES-stream onthult nieuwe releasedata voor PS5-games die naar pc komen

Nu de consoles zijn overgestoken naar het territorium van de volgende generatie, is één ding zeker: Sony heeft geweldige molens. Hoewel Microsoft erop gebrand was ervoor te zorgen dat je weet hoeveel Xbox-games je nu op de pc kunt krijgen, was Sony er niet erg op gebrand om dat verkoopargument te maken – maar veel van de grote PlayStation 5-games waar je misschien naar uitkijkt, komen ook op pc. . En een handvol van deze games hebben zojuist nieuwe releasedata gekregen als onderdeel van de Sony CES-uitzending.

Begraven tussen de copyrightkennisgevingen aan het einde van de PS5-haspel in CES, weten we nu dat Capcom’s bizarre en volledig getransformeerde Kojima-game, Pragmata, is uitgesteld van 2022 tot 2023. Project Athena wordt ook gelanceerd op Square Enix in januari 2022 – gezien het feit dat We hebben nog steeds geen geschikte titel voor die game, sommige fans vinden het releasevenster te ambitieus.

Andere bevestigde pc-koppen zijn onder meer Ghostwire: Tokyo, de horror-actiegame van Tango Gameworks en Bethesda, die in oktober 2021 uitkomt. De releasedatum van Hitman 3 is nu ook in januari 2021. Ik dacht dat het januari was, maar nee, het lijkt erop Het is Janurai. (Als schrijver is het totaal onverantwoordelijk dat ik grapjes maak over typefouten van anderen, maar dat is leuk.)

Hier zijn alle release-vensters gerelateerd aan PS5-games die ook zijn bevestigd voor pc:

  • Hitman 3 – januari 2021
  • Qena: Spirit Bridge – maart 2021
  • Zonne-as – juni 2021
  • Little Devil Inside – juli 2021
  • Ghostwire Tokyo – oktober 2021
  • Roekeloos – oktober 2021
  • Athena Project – januari 2022
  • Pragmata – 2023
READ  Cyberpunk 2077 op GOG kan vanaf de lanceringsdag worden afgespeeld via GeForce Now

Ratchet & Clank en Horizon: Forbidden West worden beide ook in 2021 uitgebracht, maar voorlopig zijn deze games exclusief voor PS5 – hoewel de pc-poort van de vorige Horizon-game ons hoop geeft op meer consolegames op pc. .

Als je alles zelf wilt zien, laat de video hierboven je die datums zien om 10:38.

Written By
More from Max Mcgee

De beste Halloween-deals voor de pc

Green Man Gaming houdt een enorme uitverkoop met kortingen tot 80% op...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *