Soundpack, widgets en meer van Olaf Mall

Er is een nieuwe update voor de Flitsmeister-app in de Google Play Store. Met de nieuwe versie van de app kun je het geluid van Olaf Mol afstemmen, en er is een widget. Er is echter meer te melden.

Flitsmeister met de nieuwe update

Het Flitsmeister Team of Developers heeft een nieuwe update voor de Flitsmeister app gerealiseerd. In de nieuwste versie van de app is de eerder gepubliceerde tool ontwikkeld en klaar voor het grote publiek. Deze tool kun je op je homescherm plaatsen en geeft direct inzicht of er vertraging is op weg naar huis of werk. Er zijn twee widgetopties waarbij u ook een donker of licht widgetthema kunt kiezen.

Een andere verbetering die Flitsmeister aan de app heeft toegevoegd, heeft te maken met de waarschuwingen over parallelle methoden. Het kwam wel eens voor dat u ten onrechte werd gewaarschuwd met een flitserwaarschuwing, dat behoort nu tot het verleden.

Ook voor de Formule 1-fans is er goed nieuws: vanaf nu kun je het volumepakket van Olav Mol finetunen. Je kunt het volume van de F1-ophanging instellen voor navigatie, dus Olav Mol geeft je aanwijzingen. Het audiopakket van Olav Mol kost je eenmalig 4,49 €.

Via onderstaande knop kun je de Flitsmeister-update downloaden uit de Google Play Store.

Flash Master
Flash Master
READ  Broncode Watch Dogs: Legion gestolen en online geplaatst
More from Madison Garrett

Broncode Watch Dogs: Legion gestolen en online geplaatst

De broncode van de onlangs uitgebrachte game Watch Dogs: Legion ligt op...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *