Hoe laat kun je PAC-MAN 99 downloaden en spelen op Switch?

PAC-MAN 99 is een geheel nieuw Battle Royale-spel gebaseerd op het populaire arcadespel. Hier is hoe je het kunt downloaden.

Bandai Namco en Nintendo verrasten fans toen ze PAC-MAN 99 onthulden, een nieuw Battle Royale-spel gebaseerd op het legendarische arcadespel. In dit spel nemen 99 spelers het op tegen klassieke PAC-MAN-levels totdat er nog maar één persoon overblijft. De game is exclusief voor de Nintendo Switch en is vanaf 7 april verkrijgbaar.

Hoe PAC-MAN 99 op Switch te downloaden

PAC-MAN 99 is alleen digitaal, wat betekent dat u naar boven moet werken Electronica winkel Om het te ontvangen. Een snelle handmatige zoekopdracht naar “PAC-MAN 99” zou je direct in het spel moeten brengen. Het is helemaal gratis om te spelen, dus maak je geen zorgen over het opzij zetten van geld om erin te springen en ertegen te vechten. De game wordt op 7 april om 18:00 uur PDT / 21:00 ET uitgebracht. Je kunt PAC-MAN 99 nu echter downloaden, zodat je geen seconde langer hoeft te wachten als je het spel eenmaal hebt geopend.

Het spel vereist een Nintendo Online-lidmaatschap om met anderen te communiceren en te spelen. Als je geen lid bent, moet je een gratis proefperiode overwegen of je gewoon rechtstreeks abonneren op de online service van Nintendo.

PAC-MAN 99 is de nieuwste in de retro-gamingtrend om de Battle Royale-behandeling te krijgen. Een van de meest aangename verrassingen van 2019, Tetris 99, is een van de meest populaire Tetris-spellen in de recente geschiedenis. Nintendo bracht Super Mario 35 uit ter ere van het 35-jarig jubileum van het platform in 2020, maar de game werd eind maart uit de eShop gehaald.

De PAC-MAN 99 werd als verrassing onthuld op 6 april, slechts 24 uur voor de lancering. Naast de klassieke PAC-MAN-gameplay, biedt deze Battle Royale-game een overvloed aan manieren om met de spelers om je heen te communiceren en ze te saboteren. Blijf bij Shacknews voor meer informatie over PAC-MAN 99.

Donovan is een jonge journalist in Maryland die dol is op spelen. Zijn oudste game-geheugen is het spelen van Pajama Sam op het bureaublad van zijn moeder in de weekenden. Pokémon Emerald, Halo 2 en de originele Star Wars Battlefront 2 waren enkele van de meest invloedrijke titels die zijn liefde voor videogames deden ontwaken. Na een opleiding bij Shacknews gedurende de hele universiteit, studeerde Donovan in 2020 af aan Boy State University met een hoofdvak in journalistiek en sloot hij zich fulltime bij het team aan. Hij is een excentrieke en filmfanaat van Star Wars die de hele dag met je over films en games praat. Je kunt hem volgen op Twitter MustafaHosny Oh God, amen

READ  Top 5 mobiele games van 2020: Colin's Picks of the Year | Lidwoord
Written By
More from Eda Greene

Dead By Daylight Mobile viert 10 miljoen downloads

Behaviour Interactive viert feest Dead By Daylight Mobile 10 miljoen downloads bereiken...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *