SP Charan jaagt geruchten op dat SP Balasubrahmanyam van de ventilator wordt gehaald

SP Charan denies rumours of SP Balasubrahmanyam being taken off ventilator

SP Charan heeft de geruchten ontkend die beweren dat zijn vader SP Balasubrahmanyam buiten adem is. De toestand van de legendarische zanger blijft hetzelfde als gisteren en hij ligt nog steeds op de intensive care van het ziekenhuis.

SP Balasubrahmanyam.PR-hand-out

“Er gaat een gerucht de ronde dat vader van de beademing af is, wat niet waar is. Hoewel we willen dat hij er snel uitkomt, blijft hij aan de beademing”, zei hij in een video die hij op Instagram plaatste.

Hij verzocht fans en weldoeners echter om te bidden voor zijn snelle herstel en verklaarde dat het werkt. “We zijn er weer van overtuigd dat uw gebeden werken en hem helpen op het herstelpad. Blijf alstublieft uw gebeden komen en we danken u als gezin voor uw liefde, zorg en gebeden. Laat ze komen, heel erg bedankt,” voegde hij eraan toe. .

SP Balasubrahmanyam

SP Balasubrahmanyam’s eerste foto uit het ziekenhuis.Manobala Twitter-account

werd opgenomen in het MGM-ziekenhuis na een positieve test op Covid-19 in augustus. Zijn toestand werd kritiek op 13 augustus en hij wordt nog steeds beademd. Niet alleen zijn fans, beroemdheden, die taalbarrières doorbreken, hebben gebeden voor zijn snelle herstel.

Ondertussen zeggen rapporten dat SPB een muziektherapie krijgt in het ziekenhuis die een mix speelt van romantische, filosofische en religieuze liedjes die hij gezongen heeft op de afdeling waar hij wordt behandeld.

READ  Nieuwste Fortnite-lektips tijdens een Street Fighter Crossover-evenement
Written By
More from Max Mcgee

Dark Envoy lijkt een real-time RPG-mix te zijn tussen Firefly en Divinity: Original Sin

Toen we voor het laatst over Dark Envoy hoorden, hoefden we alleen...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *