Space Engineers voor PS5 en PS4 wordt op 11 mei in bèta gelanceerd

PlayStation 5- en PlayStation 4-versies van Luchtvaart- en ruimtevaartingenieurs Ontwikkelaar Keen Software House heeft aangekondigd dat het op 11 mei in bèta wordt gelanceerd. Het kost $ 28,49 voor Standaard editie en $ 88,49 voor Uiteindelijke versie.

Terwijl de Standard Edition alleen het basisspel bevat, bevat de Ultimate Edition alle downloadbare content, bestaande uit meer dan 150 nieuwe sjablonen, meer dan 20 skins, meer dan 20 emotes en meer.

Gebruikers die een van beide versies pre-orderen, ontvangen de “Automatrons” DLC als een gratis bonus.

Bij de lancering werden PlayStation 5- en PlayStation 4-versies van de game uitgebracht Luchtvaart- en ruimtevaartingenieurs Ondersteunt volledige cross-play met Xbox Series X, Xbox One en pc (stoom) versies.

Hier is een overzicht van het spel, via Keen Software House:

Luchtvaart- en ruimtevaartingenieurs Het is een sandbox-game over engineering, constructie, verkenning en overleven in de ruimte en op planeten. Spelers bouwen ruimteschepen, voertuigen op wielen, ruimtestations, planetaire buitenposten van verschillende afmetingen en toepassingen (civiel en militair), experimentele schepen en reizen door de ruimte om planeten te verkennen en middelen te verzamelen om te overleven. Met creatieve modi en overlevingsmodi is er geen limiet aan wat kan worden gebouwd, gebruikt en verkend.

Luchtvaart- en ruimtevaartingenieurs Het beschikt over een realistische physics-engine op basis van schaal: alles in het spel kan worden gemonteerd, gedemonteerd, beschadigd en vernietigd. De game kan in single- of multiplayer-modus worden gespeeld.

Volumetrische lichamen zijn structuren die bestaan ​​uit clusterachtige eenheden die met elkaar verweven zijn in een netwerk. Volumetrische objecten gedragen zich als echte fysieke objecten met massa, traagheid en snelheid. Individuele eenheden hebben ware grootte en opslagcapaciteit.

Luchtvaart- en ruimtevaartingenieurs Geïnspireerd door de realiteit en hoe dingen werken. Denk aan moderne NASA-technologie die 60 jaar in de toekomst is geëxtrapoleerd. Luchtvaart- en ruimtevaartingenieurs Streeft ernaar de wetten van de fysica te volgen en gebruikt geen technologieën die in de nabije toekomst nutteloos zullen zijn.

Luchtvaart- en ruimtevaartingenieurs Het richt zich op de bouw- en verkenningsaspecten, maar het kan ook als survival-shooter worden gespeeld. We verwachten van spelers dat ze directe man-tegen-man-gevechten vermijden en in plaats daarvan hun creativiteit en technische vaardigheden gebruiken om machines en oorlogsversterkingen te bouwen om te overleven in de ruimte en op planeten. Luchtvaart- en ruimtevaartingenieurs Het zou niet over troepen moeten gaan; Het moet gaan om de machines die je bouwt.

Bekijk hieronder een nieuwe trailer.

Pre-order aanhangwagen

READ  Epische versie van online service, servers voor enkele oude games
Written By
More from Aubrey Mason
Stardew Valley Expanded mod is klaar 1.5 met grote nieuwe boerderij
Stardew Valley Expanded 1.12 is nu beschikbaar op Nexus Mods en ModDrop!...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *