Speel Genshin Impact 3.5 op Twitch om Primogems te verdienen in een nieuw evenement

Een nieuw Genshin Impact livestream-evenement deelt Primogems en andere beloningen uit aan streamers en hun kijkers om de release van Genshin Impact 3.5 te vieren. Om specifieker te zijn, streamers hebben de kans om Primogems en echt geld te winnen. Ondertussen krijgen toeschouwers de kans om Mora, level-up boeken, wapenverbeterend erts en Unction Reverence te krijgen, samen met de felbegeerde Primogems van de anime.

Dit livestream-evenement begint op 1 maart, nadat de release-update live is gegaan, waarbij spelers versie 3.5 moeten streamen om deel te nemen. Dit streaminggedeelte van het evenement loopt tot en met 21 maart.

Het uitzendgedeelte volgt de bonustelperiode, die loopt van 22 maart tot 2 april. Evenementbeloningen worden uiterlijk 30 werkdagen na het einde van de accountperiode aan de winnaars en deelnemers bezorgd.

Kijkers hoeven in totaal slechts twee uur aan Genshin Impact-streams te kijken om alle aangeboden beloningen te claimen, terwijl de streaming-kant van de dingen meer een wedstrijd is.

Alle livestream-deelnemers ontvangen Primogems voor het simpelweg uitzenden van Genshin Impact 3.5 tijdens het evenement, maar de kanalen met de meeste exposure en het aantal gelijktijdige kijkers kunnen ook tot $ 10.000 / £ 8.374 verdienen.

Als u geïnteresseerd bent om deel te nemen aan het evenement als toeschouwer of als toeschouwer, kunt u zich registreren op Officiële evenementpagina Om Twitch-drops te activeren voor de duur van het evenement.

Zelfs als je geen zin hebt om te streamen, is er hier nog steeds genoeg reden om naar enkele van je favoriete Genshin-kanalen te kijken. Deze in-game items zullen je behoorlijk helpen als Dehya, Cyno, Ayaka en Shenhe v3.5 hebben bereikt – je wilt niet langer vastzitten in de sleur dan nodig is.

READ  Windows 11 is nu nog beter geworden voor DX11-gamers en iedereen die erop staat met een controller te spelen

En als die Genshin Impact-banners je niet interesseren, heeft HoYoverse zojuist officieel onthuld dat de langverwachte Kaveh en Baizhu beschikbaar zullen zijn in versie 3.6.

Written By
More from Max Mcgee
GTA 6-helden zijn naar verluidt geknipt in een poging het spel te verkleinen
Na het nieuws dat de helden van GTA 6 een dynamisch duo...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *