11-jarige jongen vermoord voor het spelen van games op mobiel | Surat Nieuws

Aman Shivhare

Surat: Een 11-jarige jongen heeft dinsdag een hoge prijs betaald voor het spelen van een online mobiel schietspel op de mobiele telefoon van zijn 19-jarige vriend in Surat.
De politie, die de 19-jarige Aman Shivhare, een inwoner van Uttar Pradesh, arresteerde, onthulde woensdag de gruwelijke moord die hij in Pandesara-gebied pleegde vanwege een klein geschil. De verdachte, die vroeger als assistent werkte bij een chemiebedrijf, was zo’n 10 dagen geleden zijn baan kwijtgeraakt en was momenteel werkloos.
Volgens de politie zou Aman Akash Tiwari, een leerling van Klasse IV, hebben vermoord in een woede-uitbarsting nadat deze niet had geluisterd naar zijn smeekbeden om de mobiele telefoon niet te gebruiken. De moord werd pas onthuld na de ontdekking van het lichaam van Akash terwijl de politie onderzoek deed naar zijn ontvoeringsklacht.
Uit onderzoek tot dusver bleek dat Akash dinsdagmiddag naar de kamer van Shivhare in Jivan Deep Society was gekomen zonder medeweten van zijn ouders. Akash was vroeger een buurman van Shivhare en waren vrienden, maar het gezin was ongeveer een maand geleden verhuisd naar een nieuw huis in Hira Nagar, 100 meter verderop. Akash speelde altijd games op de mobiele telefoon van Shivhare en het duo zou er constant over vechten.
Ook op die dag bleef Akash spelen ondanks herhaalde waarschuwingen van Shivhare en in een vlaag van woede wurgde hij Akash en bedekte later het lichaam met een sjaal. Hij verborg het lichaam van de jongen onder het bed. Shivhare was alleen in de kamer op het moment van de misdaad omdat zijn kamergenoot aan het werk was.
Nadat de jongen de hele dag vermist was gebleven en ook niet terugkwam tot laat in de avond, gingen de bezorgde ouders op zoek naar Akasha. Ondanks dat ze op alle mogelijke plaatsen hadden gezocht toen ze hem niet konden vinden, diende de vader van Akash, Santosh, die in een veiligheidsdienst werkt, een klacht in bij het politiebureau van Pandesara.
Ondertussen keerde Shivhare’s kamergenoot ‘s nachts terug van zijn werk en na het eten, toen hij op het punt stond naar bed te gaan en zijn sjaal niet kon vinden, zocht hij ernaar en ontdekte hij het lichaam van Akash. Omdat hij wist dat de familie van Akash naar de jongen zocht, bracht hij hen onmiddellijk op de hoogte en waarschuwde hij ook de politie.
‘Zelfs Shivhare hielp de familie Tiwari’ s avonds bij het zoeken naar Akasha. Hij was van plan het lichaam later weg te gooien ”, zei een politieagent. De beschuldigde zal worden gearresteerd na zijn Covid-19-test, voegde hij eraan toe.
Shivhare weigerde aanvankelijk betrokkenheid bij de misdaad, maar ging later kapot en accepteerde de moord op de jongen.

READ  VK gaat over op mobiele ticketing voor thuisvoetbalwedstrijden
Written By
More from Vanessa Hale

Saints vs. Buccaneers: Game Time, TV, Radio, Online Streaming, Mobile en Odds

Maak je klaar voor Saints Wedstrijddag! Zondag: Tampa Bay Buccaneers (0-0) om...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *