Speel met My Friend Peppa Pig op Xbox, PlayStation, Switch, Stadia en pc

In 2004 kwam Peppa Pig op het toneel en bood kleuters de broodnodige troost van hun ouders en verzorgers; Een welverdiende rust. In de jaren daarna hebben de show, de franchise en het merk als geheel steeds meer hoogten bereikt, waarbij het tv-programma niet alleen gepaard ging met een rare videogame-ervaring, maar ook met de echte wereld van Peppa Pig World. Nu echter, met Outright Games (ze hebben het al behandeld) poot patrouilleVerder is het tijd voor My Friend Peppa Pig om voor eens en altijd te bewijzen dat deze kleine ster ook de virtuele spotlight verdient.

Nu beschikbaar om te kopen en te downloaden op Xbox One en Xbox Series X | S, PS4, PS5, Nintendo Switch, Google Stadia en pc, My Friend Peppa Pig kan de jongste Peppa-fan meenemen op een leuk avontuur, waarin alle iconische snelle personages een belangrijke rol spelen.

Het kost £ 34,99, dus My Friend Peppa Pig is geen goedkope optie die er is — vooral wanneer de doelgroep waarschijnlijk blij zal zijn om de show op herhaling te zien — maar het belooft veel.
My Friend Peppa Pig verkoopt precies hetzelfde alsof je “op de tv-show” bent en je kunt je eigen personage maken, het decoreren en je laten meerijden. Zie je, de oude Daddy Pig is zijn bril (weer!) kwijt en het is aan jou en Peppa om hem te helpen ze te vinden.

Mijn vriend Peppa, die door verschillende plaatsen loopt, waaronder het strand, het museum en Potato City, laat je in modderige plassen springen en iedereen ontmoeten en begroeten die geïnteresseerd is in chatten – we zouden pissig zijn als Suzy Sheep, Miss Rabbit of Danny Dogg heeft op zijn minst vijf minuten niet gezwaaid.

READ  Rapport: PS5-verkoop verdubbelt verkoop Xbox Series X | S.

Het belooft de beste Peppa Pig-game tot nu toe te worden en we zullen je zeker laten weten hoe in onze volledige Xbox-recensie van de game – en ja, na meer uren te hebben doorgebracht dan we willen onthouden met Peppa uit onze tv geperst, we kennen de doelgroep heel goed.

De belangrijkste kenmerken die u zoekt om ervoor te zorgen dat My Friend Peppa Pig een geschikt spel is voor uw kleintjes, zijn als volgt…

  • • Ouderlijk toezicht – U kunt eenvoudig een tijdslimiet instellen in de instellingen. Peppa beëindigt het spel wanneer de speeltijd voorbij is.
  • • BOUW JE KARAKTER – Kies en kleed je avatar aan
  • • SPEEL MET PEPPA – Leer en ga op avontuur met je nieuwe vriend
  • • Verken zijn wereld – bezoek het strand, het bos, de aardappelstad en verder
  • • MAAK VRIENDEN – Je favoriete Peppa Pig-personages willen je ontmoeten
  • • Wees creatief – jonge spelers schitteren in hun eigen unieke verhaal

Je kunt My Friend Peppa Pig vinden in alle gebruikelijke digitale winkels – de Xbox-winkel Voor Xbox One en Xbox Series X | S hier. Het kan ook worden gespeeld op PS4, PS5, Google Stadia, Nintendo Switch en pc.

snurken!

Spelbeschrijving:

Beleef een leuk avontuur door de nieuwe vriend van Peppa Pig te worden! Creëer en kleed je personage aan, bel Peppa’s deurbel en begin een verhaal Het is allemaal aan jou Peppa stelt overal activiteiten voor – help Daddy Pig zijn bril te vinden, dierensporen in het bos te volgen, in modderige plassen te spetteren en nog veel meer ! Het is alsof je in een aflevering van een tv-programma zit, waar al je favoriete personages je graag ontmoeten. Van het strand tot het museum tot de aardappelstad, elke speeltijd is een nieuwe ervaring met je vriend Peppa Pig.

READ  Windows-nieuwsoverzicht: Xbox-app maakt gebruik van Cloud Gaming en Remote Play op console, Windows 11 op ARM M1 Macs worden niet officieel ondersteund, meer
Written By
More from Vanessa Hale
Xbox One-spelers zijn teleurgesteld over de nieuwe gratis games
Xbox Live Gold-abonnees op Xbox One kunnen nieuwe “gratis” games downloaden als...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *