Laat maar Pollux: The Dodgers winnen Game 5

De app is terug! Vergeet niet de NBC Sports EDGE-app te downloaden om realtime spelersnieuws en mobiele waarschuwingen te ontvangen en uw favoriete spelers bij te houden. Daarnaast kun je nu artikelen en spelerskaarten zien. Breng het hier!

Atlanta ging de vijfde wedstrijd van de NLCS in met een 3-1 voorsprong, in de hoop hun tickets voor de Fall Classic donderdagavond te bemachtigen. Maar een beroemde auteur parafraseerde een gedicht over hoe de beste plannen van muizen en mannen vaak ontsporen. De Dodgers leven nu nog een dag, want ze dwongen een NLCS 6-wedstrijd af met een spannende 11-2 overwinning op de Braves. De Dodgers hebben nu hun zevende eliminatiewedstrijd op rij gewonnen en ze weigerden heftig om die goede nacht voorzichtig te doen. De Dodgers sloegen 17, de ploeg maakte veel solide contact en zette een indrukwekkende 396 xBA op tegen de Brave-show.

Chris Taylor speelde een geweldige wedstrijd. Hij verdiepte zich niet één keer, niet twee keer, maar drie keer van de Braves voor een totaal van zes RBI’s in de avond. Taylor schreef geschiedenis met zijn geweldige 4v5-prestaties op het bord: hij is de eerste speler in de geschiedenis na het seizoen met een three-way match met zijn uitschakeling. Hij is ook de tweede ontduiker die drie homeruns scoorde in een play-off, meest recentelijk met Enrique Hernandez in 2017. Inclusief Taylor heeft het totaal van 11 spelers in de MLB-geschiedenis na het seizoen drie keer geplukt in één wedstrijd.

Na zijn indrukwekkende show op donderdag slaat Taylor nu .375/.447/.844 met 12 RBI dit naseizoen. AJ Bullock Hij had ook een grote avond, hij ging 3 voor 5, inclusief zijn tweede en derde run na het einde van het seizoen. In deze NLCS-serie reed Bullock nu zes runs en kwam uit op een gemiddelde van 0,353. Met Justin Turner zal nu waarschijnlijk het seizoen missen nadat hij de wedstrijd van woensdag had verlaten met een linker hamstringblessure, en Taylor en Bullock zullen hulp nodig hebben bij het voltooien van de aanval van de Dodgers. Tria Turner Hij droeg ook bij aan het totale spelaantal van 11 van de Dodgers, met het RBI-nummer onderaan de achtste plaats; Ging 3 voor 16.00 uur inclusief rennen en scoren.

READ  Rapporten: Mogelijke gijzeling gaande op het kantoor van Ubisoft in Montreal

Het begin van de dapperen Max Fried had een wankele start en moest acht van de 17 Dodgers opgeven. Fried miste bij deze start niet veel vleermuizen, maar hij slaagde erin 10 snufjes te krijgen, waarvan vijf van de slider. En de line-up van de Dodgers vond Fastball’s fastball win-win, en ze verzilverden al vroeg. Southpaw werd belast met vijf verdiende punten, waaronder twee van Homer. Bullock nam Fried diep als eerste, met een explosie van 398 voet in het linkerveld om de Dodgers vroeg op het bord te zetten. Chris Taylor Hij volgde en strafte Fried opnieuw in de tweede helft met wat gewoon Taylor’s eerste knaller van de avond zou zijn.

De Dodgers waren gebaseerd op Bullpen, metJoe Kelly als opener. Hij maakte slechts 2/3 van de slag voordat hij verwijderde wat later bleek te zijn strakke rechter biceps. maar, Evan PhillipsEn Alex PhysiaEn Prosdar GraterolEn Blake TrainsEn Corey Nebel En Kenley Jansen Gecombineerd na 8 1/3 innings zonder doelpunten, slechts drie hits opleverde zonder een vrije loop en negen hits te geven.

Freddy Freeman Zet de Braves vroeg op het bord door een schot van twee rondes te maken Joe Kelly De eerste helft om Atlanta een 2-0 voorsprong te geven. Dit zou de laatste van de Atlanta-runs zijn voor de rest van de avond, aangezien de Dodgers de dappere vleermuizen zeker in de val lokken.

Game 6 wordt zaterdag hervat in Atlanta, met Ian Anderson Neem de heuvel voor de dapperen. Max Scherzer, nu in volledige rust na het maken van 4 2/3 rondes afgelopen zondag, zullen de Dodgers, op zoek naar een mogelijke 7-game, beginnen.

Vrijdag keert de ALCS terug in Houston, waarbij de Astros een 3-2 voorsprong hebben op de Red Sox. Het spel verschijnt 6 Nathan Evaldi Te beginnen met de Red Sox, die in het naseizoen 2-0 staat met een 3.45 ERA. De Astros sturen junior Luis Garcia, die het post-season 0-2-record bezit samen met 24.55 ERA, maar slechts één inning gooide aan het begin van Game 2 voordat hij het verwijderde met een knieblessure.

snelle beats

Dodgers-manager Dave Roberts Hij zei woensdag laat dat Justin Turner Hij werd gediagnosticeerd met een graad II hamstringblessure. … de directeur van de Astros Dusty Baker Donderdag gaf aan dat Lance McCullers (De onderarm) zal waarschijnlijk worden gedaan voor de rest van het naseizoen. … Max Munsey bevestigde dat hij niet langer een brace om zijn linkerelleboog draagt. … Joe Kelly Game 5 links van de NLCS tegen de Braves op donderdag met een rechter biceps stam… de Braves Activation OF Jorge Soler Uit de lijst van mensen die besmet zijn met Covid-19. … Red Sox Revitaliserende RHP Philips Valdez Uit de lijst van mensen die besmet zijn met Covid-19.

READ  Broeder Agrasain Gehlot van Ashok Gehlot, morgen opgeroepen door het directoraat Handhaving
More from Madison Garrett
James Harden zit 5
Alle sterren Netwerken bewaker James Harden Ik zal meedoen Keri Irving Aan...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *