Spelers hebben vijf jaar besteed aan het volledig opnieuw opbouwen van Half-Life 2 in één Minecraft-map

Half-Life 2 valt nu vierkant tussen de gelederen van de oude games, en hoewel het nog steeds een klassieker is, lijdt het onder al die technische ergernissen van een game uit zijn tijd. Zoals het laden van schermen tussen niveaus – wat is dat, 2004? (Ja, eigenlijk.) Nou, de open-wereldversie van Half-Life 2 is misschien te veel, maar een groep Minecraft-spelers heeft de afgelopen vijf jaar de hele klassieke FPS-wereld opnieuw opgebouwd op één doorlopende kaart.

Stad-17 .naam [Grand Project] Hij zou kunnen impliceren dat hij zich alleen richt op het herscheppen van de beroemde stad Half-Life 2, maar nee – dit project omvat alles, van de grachten tot Ravenholm, het kasteel, de Vault en zelfs de inhoud van Episode 1. Het bevat ook de Borealis, het schip dat moest dienen als decor voor Half-Life 3 of Episode 3.

Fabrikanten zeggen dat het City-17-project in februari 2016 opnieuw is gestart en dat er nog meer werk aan de winkel is. Black Mesa, Aperture Science Lab en de hele tweede aflevering op de takenlijst. Het meer open gedeelte van Half-Life 2, Highway 17, is ook nog in volle gang. De laatste update maakte de snelweg maar voor 20% compleet.

Er is nog steeds een enorme kaart om te verkennen, maar je kunt er naar toe gaan Minecraft planeet om het zelf te downloaden. Of je kunt het door de onderstaande trailer zien bewegen.

Voor meer geweldige Minecraft-kaarten kun je deze link volgen.

{“Scheme”: {“Pagina: {“Inhoud”: {“Titel: “Spelers hebben vijf jaar besteed aan het opnieuw opbouwen van alle Half-Life 2-games in één Minecraft-kaart”; “Genre”: “Nieuws”, “Categorie”: “minecraft “}, “user”: {“loginstatus: false}”, “game”: {“publisher”: “Mojang”, “genre”: “Survival”, “title”: “Minecraft”, “genres” “:[“Survival”,”MMO”]}}}}

READ  Elke E3 2021-game met ray tracing

Written By
More from Max Mcgee

Sonic Forces PC-versie Volledige game gratis download

Download Sonic Forces om gratis te worden op COMPUTER – Sonic Forces,...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *