Spelers van Overwatch 2 bekritiseren de Paladin voor het “kopiëren” van Ramatra

Spelers van Overwatch 2 bekritiseren de Paladin voor het “kopiëren” van Ramatra

gepubliceerd: 27-02-2023 T05:52:45

bijgewerkt: 27-02-2023 T05:52:57

Overwatch 2-spelers hebben kritiek geuit op de Paladins nadat ze hadden opgemerkt dat hun nieuwe held enkele overeenkomsten vertoont met hun nieuwste held, Rammatra.

Overwatch 2 en Paladins strijden al een tijdje tegen elkaar in het hero shooter-genre, en ze hebben allebei een verscheidenheid aan personages waarmee spelers hun vijanden kunnen uitschakelen. Beide games zijn oorspronkelijk uitgebracht in 2016, met inhoud in de vorm van helden en kaarten die in de loop van de tijd langzaam in de game worden uitgebracht.

Als kampioen shooters zijn Overwatch en Paladins constant bekritiseerd omdat ze ideeën uit elkaar haalden. Met name Overwatch-spelers hebben Paladins ervan beschuldigd veel van de ideeën van hun helden te kopiëren of van hun helden een mengelmoes van Overwatch-decks te maken.

Artikel gaat verder na aankondiging

De volgende held die onder vuur komt te liggen van de Overwatch-gemeenschap is Nyx, die een soortgelijk deck lijkt te hebben als de Omnic Rammatra-percussietank, uitgebracht in seizoen 2 van Overwatch. Hoewel Nyx er heel anders uitziet dan de Rammatra, heeft hij vaardigheden die lijken te functioneren zoals Rammatra. , wat hun speelstijl vergelijkbaar maakt.

Qua vaardigheden heeft Nyx een tijdelijke barrière die voor hen kan worden geplaatst, vergelijkbaar met Rammatra. De aanvallen van Nix zijn ook stoten die schade toebrengen aan iedereen die hij landt.

Rammatra’s E werd ook opgemerkt door spelers en werd uiteindelijk hernomen in de Nyx-collectie. Nyx kan een projectiel afvuren dat vijanden naar binnen trekt en vertraagt, dat uiteindelijk explodeert. Ten slotte creëert haar F-vaardigheid een schadelijke uitstraling om haar heen, die overeenkomsten vertoont met de ultieme Rammatra.

Spelers van Overwatch 2 bekritiseren Paladin’s Nyx

Spelers van Overwatch waren er snel bij om de Paladins-held te bekritiseren en sarcastisch commentaar te geven op het eerdere werk van Paladin.

“Ja, ik bedoel Paladins hebben Overwatch nog nooit gekopieerd …” een commentator beschrijven.

Sommigen hebben Paladins verdedigd en zeiden dat ze dachten dat het de beste van de twee games was.

anderen Hij legde uit dat het onwaarschijnlijk was dat Nyx een kloon van Rammatra zou zijnDe overeenkomsten waren puur toeval.

Het is onzeker of Nyx en Rammatra klonen van elkaar zijn, en noch Blizzard Studios noch Hi-Rez geven commentaar op de kwestie. Hierdoor zullen de twee waarschijnlijk de geschiedenis ingaan als griezelig vergelijkbaar.

Artikel gaat verder na aankondiging

Bekijk voor het laatste gamenieuws en updates onze volledige Dexerto-verslaggeving hier.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *