Modern Warfare 2-spelers zijn enthousiast over hun kansen om de nieuwe ‘Well Equipment’ Operator-skin te krijgen

gepubliceerd: 27-02-2023 T00:33:41

bijgewerkt: 27-02-2023 T00:33:50

Het nieuwste Tracer-pakket van Modern Warfare 2 heeft de favoriete Foxy-look voor de spelerskooi en fans waren opgetogen over het “goed uitgeruste” ontwerp.

Hutch stond op 26 februari centraal in een groepsdiscussie dankzij de release van het Red Fox Tracer Pack.

Huid siert de grote man met wat vossenoren, een gestreept overhemd en een paar andere cosmetica met Vulpine-thema. De beschrijving van de skin luidt: “The Cage bewijst dat cosplay een plaats heeft op het slagveld”, en hoewel dat onschuldig genoeg is, hebben fans zich allemaal verdiept in iets minder PG.

Er is een enigszins merkbare indruk over de onderste regio van de huid en het internet heeft een velddag over deze opname.

Artikel gaat verder na aankondiging

Het ongeloof over deze toevoeging aan het spel nam toe, sommigen prezen de gedurfde beslissing om het op te nemen, en anderen werden teleurgesteld door het zelfs maar op hun schermen te zien.

call of duty-streamer @BritBratTV Ze was een van de velen die een foto maakte van het voorbeeldscherm van de klant, en ze kon het niet laten om erop te wijzen hoe duidelijk het was.

“Ik bedoel, het is PACKIN’ HEAT,” Ik maakte een grapje.

De Modern Warfare 2 Reddit-community heeft de zaken naar een hoger niveau getild, met veel opmerkingen die je het beste in de thread zelf kunt achterlaten in plaats van op deze pagina.

Artikel gaat verder na aankondiging

Een van de meest tamme opmerkingen Hutch wordt “goed uitgerust” genoemd en Foxy’s kostuum is beschreven als een “interactieve skin” – wat betekent dat het verandert naarmate spelers er hoge moorden mee volhouden.

Hoewel het voor sommigen leuk en gek was, waren anderen een beetje geïrriteerd door de toevoeging, waarbij een speler toevoegde dat ze “niet meer wisten wat ze konden verwachten” van de community.

Dit is absoluut een wildcard-toevoeging aan zowel Modern Warfare 2 als Warzone 2, maar tenzij Infinity Ward op het laatste moment enkele wijzigingen aanbrengt, zullen fans waarschijnlijk veel Hutch in hun lobby’s zien optreden terwijl spelers de meme om hem heen omarmen.

Artikel gaat verder na aankondiging

READ  Alle PS Plus Essential-, Extra-, Premium PS5- en PS4-games aangekondigd voor september 2022
Written By
More from Aubrey Mason
GameStop zal waarschijnlijk Thanksgiving-voorraad van de resterende Xbox Series X op Black Friday verkopen
Sommige gamers zijn erin geslaagd een Xbox Series X-console te bemachtigen op...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *