Spelers zouden geen patches voor PS3-basisspellen kunnen downloaden voordat de Store sluit

Spelers hebben gemeld dat sommige PlayStation 3-games geen basispatches downloaden voordat de aankomende winkel sluit PSNProfiles-onderwerp Het verzamelt alle PS3-titels die problemen hebben met het downloaden van patches, die vaak nodig zijn zodat de gebruiker online kan spelen en trofeeën kan verdienen. De lijst bevat games als Journey, LittleBigPlanet (GOTY), Castlevania: Lords of Shadow, Battlefield 4, Gran Turismo 5 en LEGO Star Wars: The Complete Saga.

Draad groeit verder Reset Ondersteunt de lijst, waarbij sommige gebruikers bevestigen dat hun eigen games geen updates ontvangen. Liam Allen-Miller zei: “Het is net verschenen in Lords of Shadow en zeker geen update. Dat is slecht, want ik heb er vorige week letterlijk DLC voor gekocht.”Gamers hebben gemeld dat zelfs het handmatig aanvragen van de update via de gamepad op het startscherm van PlayStation niets oplevert. Tijdens het gesprek is er een afbeelding die wordt getekend van correcties die in de ene regio zijn gedownload, maar niet in een andere.

Het is mogelijk dat dit een bug is en niet direct verband houdt met de aanstaande sluiting, en dat Sony bezig is met het oplossen ervan, zodat gebruikers hun games kunnen voorbereiden voordat de digitale winkel sluit. Spelers kunnen immers nog steeds hun eigen games opnieuw downloaden nadat de winkel in juli is gesloten.

Sony bevestigde eind maart dat het de PlayStation Store voor PlayStation 3 en de PSP op 2 juli 2021 zou sluiten. Dan zou de PSN Store voor de PlayStation Vita later dit jaar op 27 augustus 2021 sluiten.

READ  Na Rafales Land In Ambala, Rahul Gandhi's 3 vragen aan de regering

Jordan Oloman is een freelance schrijver voor IGN. Volg hem op Twitter.

Written By
More from Aubrey Mason

Factcheck: Minister van Binnenlandse Zaken Amit Shah negatief test op coronavirus is onjuist

De centrale regering staat klaar om alle hulp te verlenen die de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *