Spider-Cat neemt officieel ‘een huisdier, als geen probleem’ in Spider-Man: Miles Morales

We wisten al dat Spider-Cat zou worden de echte held van Spider-Man: Miles Morales, maar met de lancering van de PS5-game gisteren, leren we nieuwe dingen over deze harige sidekick. Specifiek, dat hij een huisdier neemt, geen probleem.

Video gedeeld door het uitstekende en informatieve Twitter-account @CanYouPetTheDog laat zien dat Spider-Cat een huisdier in het spel krijgt, samen met een zeer bekende dialoog. (Je kunt de lijn hierin ook na ongeveer 52 minuten zien doorspeelvideo door YouTuber H20Delirious.)

Als de zin geen klokken luidt, komt hij uit deze video hieronder, zelf afkomstig van een ander uitstekend Twitter-account, @Bodegacats_, waarin een ongeziene New Yorker zijn gezaghebbende recensie geeft van een van de katachtige zwervers van de stad.

De zin zelf heeft nooit de volledige meme-status bereikt, maar het is herkenbaar genoeg voor een bepaald deel van internet. Hell, in onze origineel bericht over Spider-Cat in oktober, we hoopten zelfs dat het in het spel zou voorkomen, en merkten op: “Als nu maar enkele NPC’s Spider-Cat kunnen benaderen en verklaren dat er ‘een huisdier nodig is, zoals geen probleem’, dan zullen de dingen echt opzoeken voor 2020. ” En tja, wat weet je, sommige dingen zijn sindsdien echt verbeterd.

Spider-Man: Miles Morales gelanceerd op PS5 op 12 november. Voor meer details over het spel kun je onze volledige review.

READ  Apple werkt aan een 32-core processor voor high-end Macs
Written By
More from Lesley Curry

De volgende Mario-sets van Lego maken het gemakkelijker om de koers van je dromen te bouwen

Ten slotte maakt Lego een tweede reeks boosterpack-personages die aan elke aangepaste...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *