Spongebob Squarepants is nu Xbox Series X.

Staar, als je wilt, op de Xbox Series X.

Xbox-serie X

Het is een zwarte, agressieve, vierkante videogameconsole. Het ontwerp verwijst naar “serieuze videogames”. Dit is een videogameconsole voor twee spelers, als je alle bagage die bij het woord hoort, wilt vergeven.

Kijk nu eens naar deze Xbox Series X:

Xbox One X Spongebob

Xbox One X Spongebob

Even een andere sfeer.

De nieuwe Xbox Series X-controllers in gloeiende kleuren De controllers zijn compatibel met: net uitgekomen Nickelodeon All Star Brawl, dat eruitziet als een multiplayergevecht in de stijl van Smash Bros. Onder de iconische personages uit franchises, waaronder Spongebob Squarepants, Teenage Mutant Ninja Turtles, The Legend of Korra en Aaahh!!! True Monsters, The Wild Thornberrys, Rugrats en anderen.

Zoals vaak het geval is met de limited edition-consoles van Microsoft, zijn deze eigenlijk niet te koop. Om de spotlight op Spongebob Squareconsole te krijgen, zijn perfect uitpuilende ogen die je aanstaren vanaf de aangepaste console, moet je meedoen en een sweepstake winnen door Retweet deze tweet Van het officiële Xbox-account. De wedstrijd loopt tot 24 oktober.

Hoewel de TMNT-console er goed uitziet, is de Spongebob-console vooral geïnspireerd in de ogen van deze schrijver. Gezien het feit dat de Xbox Series X een volledig vierkante bodem heeft, zijn er maar weinig karakters die beter bij het formaat passen dan Spongebob. Microsoft had het echter echt een paar kleine opstaande poten moeten geven.

READ  De exclusieve PS4-modus van Call Of Duty: Modern Warfare komt binnenkort naar Xbox One en pc
Written By
More from Vanessa Hale
Resident Evil Village PS5 en Xbox Series X-vergelijking lost controverse op
Een YouTube-video waarin de framesnelheid van Resident Evil Village op verschillende consoles...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *