Nintendo en Sakurai hebben ingestemd met de Smash Bros.-game van No More Heroes 3. Stijl Boss Fight

Er was een tijd dat Travis Touchdown werd beschouwd als een goede schreeuw om een ​​plaats in te krijgen Super Smash Bros.-spel Ultiem De lijst, terwijl hij technisch werkt ik deed Zijn weg naar het spel vinden Als een Mii مقاتل krijgersoutfit, de echte samenwerking kwam er uiteindelijk in terug Geen helden meer 3.

Zoals degenen die het spel hebben gespeeld al weten, bevat No More Heroes 3 een aantal speciale wedstrijden die de gebruikelijke formule van het spel veranderen, vaak met de kenmerken van andere bekende spelgenres of specifieke titels. Met het risico het spel te verpesten voor degenen die nog niet klaar zijn (Terug naar veiligheid Nu, als je wilt), is het laatste gevecht heel Doet denken aan Super Smash Bros. En het bleek dat Nintendo volledig aan boord was.

in een interviewen Met Siliconera legt maker Suda51 uit dat Masahiro Sakurai, de regisseur van de Nintendo- en Smash-serie, hem de zegen heeft gegeven om de slotscène te ontwikkelen zoals hij die wil:

“Voor het Smash Bros.-gedoe is dat een ander verhaal. Eigenlijk heb ik het een soort warboel geschreven. Het begon eigenlijk als een grap. Ik wilde zeggen: ‘Oké, we gaan FU en Travis elkaar in een sumo-achtig gevecht, en laten we het laten gebeuren. Smash Bros. patroon.’ Ik schreef dat het een totale stealth van Smash Bros.-stijl is. En we begonnen het te ontwikkelen. Toen ik het vorm zag krijgen, dacht ik dat dit een probleem zou kunnen zijn, want dat was het al Smash Bros.-s. Het was echt heel dicht bij het eigenlijke spel. Ik besloot het te veranderen of helemaal weg te doen.

Maar voordat ik dat deed, ging ik met de mensen van Nintendo praten om te zien wat zij ervan vinden. Ik was een beetje verrast dat ze me zeiden: ‘Nee, doe het! Ga ervoor! We vinden hem echt cool en zo is hij nog beter. Als iemand je er *** voor geeft, nemen wij de verantwoordelijkheid ervoor. We zullen niet boos zijn. redelijk.’ Sakurai zelf zei zelfs: “Ja, dat is geweldig. Ik heb mijn zegen gegeven. Ik ga achter haar aan.”

Ik had zoiets van… echt? Weet je zeker dat dit goed is? En ze zeiden: ‘Nee, absoluut. Precies. Doe het. Ga achter haar aan.’ Dus in plaats van het te veranderen in een andere benadering om Smash Bros. niet te stelen, zei Nintendo me in feite om ze zo veel mogelijk op te lichten. En zo begon dit baasgevecht een beetje. Het begon als een soort stomme grap, en de mensen die ertoe deden, vonden het geweldig, niet alleen steunden ze het, maar ze vroegen het te houden.”

Je kunt het gevecht zelf in de onderstaande video vanaf 20 minuten bekijken, maar wees gewaarschuwd dat de clip veel grof taalgebruik bevat:

Je kunt het volledige interview van Siliconera met Suda51 lezen Hier.

READ  Sony Interactive Entertainment investeert in Japanse overzeese ontwikkeling
Written By
More from Lesley Curry

Het Beste Blue Yeti Recensie 2021

De Blue Microphones Yeti, een eenvoudig maar krachtig effectief hulpmiddel voor makers...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *