Sport tijdens de meivakantie met Sport.Gouda

Sport tijdens de meivakantie met Sport.Gouda


Kwaliteit – Tijdens de meivakantie van 1 t / m 9 mei 2021 zorgt SPORT • GOUDA ervoor dat niemand zich verveelt. Er staat ook een scala aan leuke en gevarieerde oefeningen op het schema van deze vakantie. Zo wordt het voetbaltoernooi 5v5 georganiseerd, zijn er weer speurtochten en een wandelroute die gratis gedownload kan worden en kunnen ouders van jonge kinderen meedoen aan oefeningen (online). Lees verder voor het volledige programma …

Bewegingsoefeningen voor peuters
Elke dag om 10.00 uur is er een video met online oefeningen voor ouders / verzorgers met jonge kinderen via de SPORT • GOUDA-pagina op Instagram en Facebook. Dit omvat spellen met kleuren en ballonnen. Omdat de oefening dagelijks online komt, kunt u deze plannen.

Sport en autisme
Op maandag 3 mei organiseert SPORT • GOUDA een gratis sportactiviteit in de Sporthal de Zebra voor kinderen met autisme in de leeftijd van 6-14 jaar. Aanmelden kan tot en met maandag 26 april via [email protected] Let op: Er is plaats voor maar 16 deelnemers, dus wees er snel bij.

Bewegingsscène voor 6 tot 12 jaar
Op dinsdag 4 mei van 10.00 uur tot 11.30 uur vindt de populaire Spektakelactie plaats op de parkeerplaats van Sportcentrum Mammoet. Tijdens deze activiteit kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar leren over verschillende sporten en spellen. Reserveren en vooruitbetalen is verplicht en kan via de webwinkel www.sportpuntgouda.nl​ Aanmelden voor deze activiteit is mogelijk tot en met maandag 3 mei 09.00 uur (maximaal 60 deelnemers).

Voetbalkampioenschap 5 tegen 5
Op donderdag 6 mei is er een 5v5 jeugdvoetbaltoernooi voor 12-18 jarigen in het voetbalstadion GC & FC Olympia. Tijdens dit toernooi is er een toernooi met eigen teams. Wie wordt uiteindelijk het beste kwaliteitsteam? Het toernooi begint van 16.30 uur tot 18.00 uur en je kunt je tot en met zaterdag 1 mei inschrijven bij de nabij gelegen Sportcoach Jeroen (06-82391283).

READ  De beste apps van week 48-2020 in App Gemist

Wandelen op de weg en speurtocht
Deze meivakantie creëren we opnieuw een rustig wandelpad voor volwassenen en verschillende speurtochten voor kinderen en gezinnen. Het wandelpad zal +/- 6,5 km lang zijn. Eigenlijk kunnen we onthullen dat het start- en eindpunt bij Het Goudse Hout West is. Quests vol leuke zoektochten naar buurten (Noord, Oost, West) werden uitgevoerd vanaf +/- 3 km. Tijdens de vakanties (1 t / m 9 mei) is het wandel- en speurtochtparcours gratis te downloaden op de website van SPORT • GOUDA www.sportpuntgouda.nl

Buurtsport 12+
In Sportwijk 12+ kunnen jongeren van 12 jaar en ouder elkaar ontmoeten in hun eigen buurt in een veilige en sportieve omgeving. Samenwerking, respect, zelfontplooiing en een positieve bijdrage aan de samenleving zijn de belangrijkste aandachtspunten tijdens deze sportieve momenten. Buurtsporten worden op maandag, woensdag en vrijdag gehouden en er kan gratis aan worden deelgenomen. Meer informatie over de locatie en tijden vind je op de website van SPORT • GOUDA.

Loopbruggen zwemmen in het buitenzwembad.
In het buitenzwembad van Groenhovenbad kun je nog elke dag zwemmen. Vanwege de instructies is een bezoek aan het buitenzwembad alleen mogelijk als er verschillende procedures worden nageleefd. Reserveren voor het buitenzwembad is verplicht en kan op de website van SPORT • GOUDA.

Bezoek http://www.maywebmedia.com voor alle informatie over de meivakantie-activiteiten en om u in te schrijven www.sportpuntgouda.nl

“Vorig bericht De Raad keurt de tweede ronde van het tijdelijke bijstandsprogramma voor de culturele sector goed

Next Post »Analyse: gaat verkeersplan 2.0 de loopgraaf in?

READ  iOS 14.2 is nu beschikbaar om te downloaden met nieuwe emoji, achtergronden en meer
More from Madison Garrett

Microsoft vertelde werknemers dat het van plan is om Game Pass naar iPhone en iPad te brengen

Microsoft heeft vorige maand officieel een belangrijke functie toegevoegd aan Game Pass,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *