Sports Brawler HyperBrawl Tournament is nu uit op consoles en pc!

Onafhankelijke ontwikkelaar Milky Tea Studios is trots om zijn adrenaline-arcade-achtige sportgevecht te lanceren HyperBrawl-toernooi vandaag op pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Vanaf de grond opnieuw opgebouwd om de kracht van pc en consoles te benutten, HyperBrawl-toernooi is een prachtige en snelle PvP-ervaring, geoptimaliseerd voor op vaardigheden gebaseerd online of lokaal ‘party’-spel.

Breek, vecht en scoor je weg naar de overwinning in meedogenloze, adrenalinestoten, 1-4 PvP-arena-gevechten. In een combinatie van sport en vechtpartijen kunnen je helden verschillende vaardigheden en geweldige wapens kiezen om de arena in te brengen terwijl ze vechten om controle over de bal en deze in het doel van de tegenstander gooien om punten te scoren. Buiten dat zijn er geen regels, dus wees niet bang om vuil te bestrijden. Een groot deel van de strategie van HyperBrawl Tournament draait om het beheersen van de HyperCurve – waarmee je het traject van elke worp in realtime kunt bepalen – de HyperForce, je ultieme aanvallende krachten die kunnen worden gebruikt om je tegenstanders uit de arena te lanceren.

“Met HyperBrawl Tournament wilden we de ultieme sportbrawler creëren,” zei Jonathan Holmes, oprichter en studio-directeur van Milky Tea. “We wilden de arena-gebaseerde vechtpartijen van zoiets als Super Smash Bros. combineren met het teamwork en de wreedheid van onze favoriete sporten. Het resultaat is iets geheel unieks, met verschillende gongs zoals de GDC Best in Play Honourable Mention en de EGX Crew Choice Award. We denken dat deze console- en pc-versie de diepte, veelzijdigheid en tactiele respons heeft om hem een ​​vaste waarde te maken in je multiplayer-game-rotatie. “

In de aanloop naar de lancering was HyperBrawl Tournament een enorm succes in het festivalcircuit, waar het op de shortlist stond als een van de 20 beste indietitels van PAX van 2020 en in de top 4 stond tijdens het Autumn Steam Festival in zijn categorie. Bovendien ontving de HyperBrawl Tournament-soundtrack van de gevierde Britse muziekproducent Steve Levine (The Beach Boys, Motörhead) zijn eigen stand-alone release van Sony / ATV Music Publishing en Sony Music Masterworks.

In HyperBrawl Tournament kies je uit een van de drie klassen helden. Er is de Swift-klasse, die snel en wendbaar is, maar geen uithoudingsvermogen heeft; de kolossale Tank-klasse, die de meeste schade kan incasseren en uitdelen ten koste van snelheid; en de Core-klasse, die een evenwicht tussen de twee vertegenwoordigt.

Je verdient een groot aantal cosmetische beloningen en onderscheidingen door uitdagingen te voltooien. Deze variëren van het veroveren van stadia in de Campaign-modus over verschillende moeilijkheidsgraden tot het behalen van winstrepen in de online multiplayer-modi.

HyperBrawl Tournament biedt een ongekende diepte als je een team van twee helden uit drie klassen samenstelt en ze bewapent met unieke wapens om een ​​geheel unieke speelstijl te creëren. Met 12 helden om uit te kiezen en acht kosmische wapens om uit te rusten, zijn er meer dan 4.000 unieke manieren om je personages aan te passen. Speel tegen de AI in de volledig uitgewerkte singleplayer-campagne of neem het op tegen maximaal drie andere spelers in de quickmatch Arcade-modus of de meer competitieve online Blitz-modus, compleet met zijn eigen wereldwijde klassementen.

READ  Mass Effect-lead geeft aan dat de nieuwe game een vervolg is op zowel Andromeda als Mass Effect 3
Written By
More from Max Mcgee
Minecraft Java Edition en Bedrock Edition komen naar Xbox Game Pass voor pc
Minecraft Live 2021, Mojang’s jaarlijkse viering van alles wat helder en knapperig...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *