Sprookje inactief spel The Owl and Lighthouse nu verkrijgbaar op mobiel | Lidwoord

Wooden Wolf Technology heeft The Owl and Lighthouse uitgebracht op iOS- en Android-apparaten.

Het is een inactief verhaalverzamelingsspel met een reeks duistere sprookjes gewijd aan de eenzaamheid en het verlangen. Beginnend in de diepten van een uitgestrekt, oud bos, leven een zwijgende oude man en een spraakzame uil in een vuurtoren waar verdwaalde bezoekers langskomen en hun avontuurlijke verhalen delen. Maar je zult snel beseffen dat deze reizigers onverwachte connecties delen, waarbij je in-game keuzes hun lot beïnvloeden.

Tijdens het spel moet je hout uit het bos verzamelen om houtsnijwerk te maken en het vervolgens terugbrengen naar de vuurtoren zodat bezoekers het houtsnijwerk kunnen verzamelen. Ze beantwoorden dit door je een verhaal te vertellen over hun avonturen. Elke lus duurt slechts vijf minuten en daarna sluit je de app totdat de volgende reiziger arriveert.

The Owl and Lighthouse is een rustig, langzamer spel dan de meeste. In plaats van je hersens te verbranden op een moeilijke puzzel of je vingers te breken bij een snelle combo, word je in plaats daarvan aangemoedigd om de luiheid en willekeur te omarmen die het je biedt, omdat de ontwikkelaar geen game wilde maken die te veel focus vereist .

Geïnspireerd door afbeeldingen van een oude man die alleen in het wild leeft, is The Owl and Lighthouse gemaakt om troost te bieden aan eenzame harten die het moderne leven leiden. Het is een weerspiegeling van je vredige maar eenzame innerlijke wereld, waar de stimulerende korte verhalen die zijn voorbereid op je pauzes het de perfecte metgezel maken in een tijd dat velen van ons alleen binnenshuis zijn.

READ  West-Bengalen WBTET 2017-toegangskaart vrijgegeven, hier is hoe te downloaden

The Owl and Lighthouse is beschikbaar om te downloaden op de iOS App Store en Google Play voor Android. Het is gratis te spelen en bevat in-app-aankopen.

Omdat we bijna Halloween naderen, wil je misschien onze lijst met de beste spookachtige spellen lezen om je in de stemming te brengen voor de festiviteiten van deze maand.

Written By
More from Eda Greene
Euro 2020 Predictor: Download onze loterijkaart met je vrienden
Euro 2020 nadert – heb jij de loterij gewonnen met je vrienden?...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *