Xbox-gebruikers kunnen eindelijk weer de populaire Xbox 360-game spelen

Xbox-gebruikers op Xbox 360, Xbox One, Xbox Series S en Xbox Series X kunnen eindelijk weer de populaire Xbox 360-game spelen. De Xbox 360 blijft de beste van de Xbox-generatie. Het verkocht twee keer zoveel Xbox One en 4x meer dan de originele Xbox. De Xbox 360-consoles zullen waarschijnlijk de Xbox 360 inhalen omdat ze de PS5 de laatste tijd hebben ingehaald. Dit blijft duidelijk, en totdat het gebeurt, blijft de Xbox 360 voorlopig het toppunt van Xbox. De console verkocht niet alleen goed en zorgde voor een revolutie in online gamen, maar veel geweldige IP’s begonnen tijdens deze generatie, zoals Forza Horizon.

Xbox-fans zullen zeer bekend zijn met hoe Forza Horizon Games worden voortdurend uit de verkoop gehaald vanwege het verlopen van licenties. hiertoe, Forza Horizon Op de Xbox 360 werd het jarenlang van de lijst verwijderd, maar plotseling is het terug in de Microsoft Store en kan het worden gekocht voor $ 19,99.

Behalve een herwerking van de game is er geen informatie vrijgegeven. Xbox schonk geen aandacht aan het evenement, wat vreemd is, omdat het heel duidelijk is dat er iets is gedaan om de game terug te brengen naar de Microsoft Store. Het is misschien niets meer dan een vergissing, maar hoewel dat mogelijk is, is het zeker niet waarschijnlijk.

Forza Horizon Het werd uitgebracht in 2012. Toen de serie begon, werd het niet ontwikkeld door Playground Games zoals het nu is, maar werd het beheerd door Turn 10 Studios, het team dat nu exclusief aan zusterseries werkt. Forza Motorsport.

Uitgebracht op 23 oktober 2012, Forza Horizon Het is de vijfde batch in Forza reeks en dwars van Forza Motorsport. Bij de release verdiende de exclusieve Xbox 360 een score van 85 op Metacritic. Sinds de release zijn er nog vier Forza Horizon Onlangs uitgebrachte spellen Forza Horizon 5Een van de best beoordeelde en populairste games van het afgelopen jaar.

READ  Kan Xbox Everywhere het einde van de console aangeven?

Zoals altijd houden we u op de hoogte. In de tussentijd, als je geïnteresseerd bent om dit spel te kopen nu het nog kan. Zoals opgemerkt, kan dit een bug zijn, en als dat zo was, zou het snel uit de verkoop worden gehaald.

Written By
More from Vanessa Hale
Demon Slayer voor PS5, Xbox Series X en meer krijgt nieuwe gameplay-trailers die Sabito en Makomo onthullen
Nieuws Aniplex heeft weer een promo onthuld voor de aankomende Demon Slayer:...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *