Xbox kondigde een focus op India aan

ID @ Xbox, de zelfstandige gaming-suite van Microsoft, werkt samen met Twitch om op 26 maart de eerste Indie Showcase te organiseren. Xbox belooft meer dan 100 games in het evenement, inclusief nieuwe trailers voor de eerste keer en gameplay voor titels als STALKER 2, Second Extinction en meer. De ID @ Xbox Indie Showcase debuteert op vrijdag 26 maart om 9 uur PDT / 12 PM ET Het wordt exclusief gehost op Twitch. Xbox belooft in totaal meer dan 100 games van indie-ontwikkelaars over de hele wereld, inclusief van populaire ontwikkelaars zoals Devolver Digital, DrinkBox, Curve Digital en meer.

Meer dan 25 games en trailers over gameplay zullen ook op het evenement te zien zijn, hoewel Xbox er maar een paar noemt, zoals STALKER 2, Second Extinction, The Ascent, The Wild at Heart, Voidtrain en Exo One. Hoewel de promotie-afbeelding van Xbox games zoals 12 Minutes bevat.Dit is een indiegericht evenement, en hoewel er enkele opmerkelijke titels zijn zoals STALKER 2, is het onwaarschijnlijk dat er advertenties zijn geweest van Xbox Game Studios of nieuw verworven Bethesda hier. Xbox heeft bevestigd dat er een zomerevenement komt met meer nieuws van Bethesda, dus wacht.

ID @ Xbox is verantwoordelijk voor het naar het platform brengen van een aantal geliefde Xbox- en AA-titels, waaronder games als Outlast, Superhot en Warframe. En met titels als STALKER 2 die zijn aangekondigd om op de show te verschijnen, kunnen er enkele grote verrassingen zijn.

Matt TM Kim is de nieuwsredacteur bij IGN.

READ  De best verkochte dubbele oplader van Amazon werkt met Xbox One- en Series X-consoles | S en Elite, $ 17
Written By
More from Vanessa Hale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *