Square Enix verduidelijkt de uitspraak van Cait Sith in Final Fantasy 7 Rebirth

Square Enix verduidelijkt de uitspraak van Cait Sith in Final Fantasy 7 Rebirth

Square Enix heeft de juiste uitspraak van Cait Sith in Final Fantasy 7 verduidelijkt.

De speelbaarheid werd onthuld in de nieuwste trailer van Final Fantasy 7 Rebirth, en spelers discussiëren al jaren over de juiste uitspraak van de naam.

Geen wonder meer: ​​het is officieel ‘Kate Sihth’.

Aankondiging van de releasedatum van Final Fantasy 7 RebirthKijk op YouTube

Afhankelijk van de spelling kan dit voor u al duidelijk zijn. Ik moet toegeven dat ik het jarenlang ‘Kit Sith’ heb uitgesproken, als een kwaadaardige Jedi.

Maar sommige spelers noemden het “Ket Shee”. Het karakterontwerp is afkomstig van de Gaelic Cat-sìth, een spookkat uit de folklore die rondwaart in de Schotse Hooglanden.

Als gevolg hiervan zijn sommige spelers van mening dat deze formele uitspraak de oorsprong van het personage uitwist. De aankondiging van Square Enix kan voor meer verwarring zorgen dan bedoeld. Ik voel me ook stom omdat ik het al die jaren verkeerd heb uitgesproken, ook al blijkt dat niet het geval te zijn.

Dit is altijd een probleem bij reproducties, vooral als je van alleen tekst naar geluid gaat. Kate Sith is de nieuwste.

De remake leidde tot discussie onder fans over de vraag of Mako “Mah-ko” of “May-ko” is. Ik ben altijd een “May-ko”-man geweest (ook al was er een fout) en het is moeilijk om anders te horen. Ter herinnering: Yuffie werd oorspronkelijk uitgesproken als “Yuff-ie” in plaats van “Yoo-fie”.

Misschien is Tidus voor jou “Tee-dus”, of misschien is het “Tie-dus”. En als Clive roept: “Kom naar mij, Goblin!” In Final Fantasy 16 had je misschien “If-rit” of “Eef-rit” verwacht in plaats van “If-reet”.

Hoe je de naam ook uitspreekt, Cait Sith zal speelbaar zijn in Final Fantasy 7 Rebirth met bewegingen als Kitty Wallop en Lucky Roll. Ieders favoriete vampier Vincent zal echter niet speelbaar zijn – in plaats daarvan zal hij een begeleidend personage zijn als Red XIII in de remake, meldt IGN.

Ik kon Rebirth een paar weken geleden spelen en beschreef het als een ‘supercharged Remake’.

READ  Daigo Umehara geeft emotioneel advies aan het zieke meisje dat niet meer naar school gaat

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *