Overwatch 2 geeft grote aanpassingen aan Sombra, vervangt Opportunist en meer

Overwatch 2 geeft grote aanpassingen aan Sombra, vervangt Opportunist en meer

Toezicht 2 Spelers hebben uitgekeken naar nieuws van Blizzard Entertainment over het komende zevende seizoen, Rise of Darkness. De gigantische game-ontwikkelaar heeft zojuist de officiële trailer voor het nieuwe seizoen onthuld en we kunnen veel leuke content verwachten. Van spelmodi tot kaarten, Blizzard biedt een verscheidenheid aan functies. Een van de meest verwachte veranderingen in seizoen 7 is de langverwachte herwerking van Sombra, wat zeker een grote verandering is.

Sombra gaat heel anders spelen in Overwatch 2. Haar passieve vermogen, Opportunistisch, zal niet langer deel uitmaken van haar uitrusting. Dat klopt, een van de belangrijkste onderdelen van de Sombra-kit wordt vervangen door een nieuwe kernfunctie. Stealth vervangt Opportunist als Sombra’s nieuwe primaire vaardigheid, zodat ze niet langer vijanden met een lage gezondheid door muren heen zal richten. In plaats daarvan word je onzichtbaar terwijl je geen vaardigheden gebruikt, geen schade aanricht of schade oploopt.

Het FPS-spel verandert ook de manier waarop de Translocator-vaardigheid werkt. In plaats van het baken op een veilige plek achter te laten om er later naar terug te keren, teleporteer je Sombra waar je het ook gooit. De cooldown van je passieve vaardigheid wordt verminderd nadat je teleporteert, zodat je indien nodig kunt profiteren van stealth om veilig te blijven.

Een andere grote verandering in de Sombra-set is de toevoeging van een nieuwe vaardigheid genaamd ‘Virus’. Met behulp van Virus zal Sombra vijanden raken met een projectiel dat in de loop van de tijd schade aanricht. Met Virus kun je ook sneller schade aanrichten aan reeds gecompromitteerde vijanden. Blizzard zegt dat het doel van het bedrijf is om “Sombra meer betrokken te laten zijn bij de doelstellingen die ze nastreeft en een actiever gevoel voor haar partij te krijgen.”

READ  De Sims 4 gratis contentpakketten in de Epic Games Store deze week

Sombra’s EMP, Hack en Machine Pistol blijven allemaal ongewijzigd, waarbij de ontwikkelaar verder schrijft dat de nieuwe functies van de held komen “met behoud van de identiteit en speelstijl van haar personage als ’s werelds grootste hacker.” Als je dieper wilt duiken in de inhoud van het seizoen en hoe Sombra zal spelen tijdens Rise of Darkness, kun je de blog van Blizzard bekijken mail voor meer details.

Terwijl je wacht om de nieuwe collectie te bekijken, kun je door de huidige Overwatch 2-niveaulijst bladeren om een ​​solide ranglijst van elke held en zijn vaardigheden te krijgen. Je kunt ook onze volledig gedetailleerde gids voor Overwatch 2-personages bekijken als je meer wilt weten over Sombra en de anderen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *