SSC-resultaat 2023: SSC-stenograafresultaat vrijgegeven op ssc.nic.in PDF hier downloaden

SSC-resultaat 2023: SSC-stenograafresultaat vrijgegeven op ssc.nic.in PDF hier downloaden

SSC Stenograaf resultaat is bekend! SSC heeft Stenograaf Resultaat van Klasse ‘C’ aangekondigd op de officiële website – ssc.nic.in. Controleer de SSC Stenograaf-resultaatlink en stappen om deze hieronder te openen.

Personeelsselectiecommissie SSC Stenograaf Uitslag bekend! SSC heeft Stenograaf Resultaatklasse ‘C’ aangekondigd op de officiële website- ssc.nic.in . Kandidaten die voor het examen zijn verschenen, kunnen SSC-resultaat 2023 in pdf-formaat bekijken en downloaden. Kandidaten die zich hebben gekwalificeerd voor de SSC Setno CBT-fase komen in aanmerking om te verschijnen voor de vaardigheidstest. Controleer de SSC Stenograaf-resultaatlink en stappen om deze hieronder te openen.

Samen met het resultaat heeft SSC ook de grenswaarden vrijgegeven en kandidaten die punten hebben behaald volgens de gegeven grens komen in aanmerking voor de volgende wervingsronde. De cut-off van de SSC Stenograaf voor de niet-gereserveerde klas is 60 graden en voor SC / ST-kandidaten is dit 40 graden.

Volgens SSC Result 2023 PDF zijn maar liefst 249 kandidaten geslaagd voor het SSC Grade C Steno-examen. Kandidaten die hun resultaten gaan controleren, moeten hun lijstnummers bij de hand houden bij het openen van de pdf. Bekijk de onderstaande stappen om te weten hoe u uw SSC-resultaat 2023 kunt controleren.

Het schema voor de vaardigheidstest zal binnenkort beschikbaar worden gesteld op de website van de Northern Region van de Autoriteit.

De definitieve antwoordsleutel van de SSC Stenograaf wordt op 19 april vrijgegeven en kan tot en met 4 mei 2023 worden gedownload. SSC heeft de definitieve antwoordsleutel opgesteld op basis van geldige verklaringen die zijn ingediend tegen de voorlopige antwoordsleutel. SSC Steno-score is afhankelijk van de opties genoemd in de eindantwoordsleutel.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *