St. Regis Punta Mita biedt luxe ‘work-from-home’-accommodaties

St. Regis Punta Mita biedt luxe 'work-from-home'-accommodaties

Ben je het zat om tijdens Zoom-bijeenkomsten naar de kattenbak te staren? Waarom staar je niet gewoon naar het azuurblauwe water van de tropen?

Aan het begin van de zomer meldde Page Six dat het Ritz 1 procent van de ouders te hulp was geschoten tussen het sturen van hun kinderen naar door COVID doorzeefde kampen en, nou ja, de zomer doorbrengen met hun kinderen – door het lanceren van ‘privéluxe-kampen . ” Nu heeft St. Regis zijn eigen poging gedaan voor humanitaire hulp door mensen toe te staan ​​“vanuit huis” te werken vanuit haar vijfsterrenresort Punta Mita in Mexico.

Degenen die zwoegen in hun cabana’s zullen genieten van de volledige steun van het ‘technische team’ en ‘kantoorbenodigdheden’ van het resort, plus ‘werkstationfeesten’ om ‘het succes van de zakenweek te vieren’.

Maar hoe zit het met gasten die zich zorgen maken over het missen van de champagnerituelen waarop we allemaal zo vertrouwd zijn tijdens het werken vanuit huis? Maak je geen zorgen. “De magie van het kenmerkende St. Regis nachtelijke champagne sabering ritueel kan worden gereserveerd voor privédemonstraties en toast op de privévillaterrassen van de gasten.”

Er zijn ook opties voor degenen die genoeg champagne hebben gehad voor één pandemie. “Een van de dingen die mensen het meest missen aan hun normale werkroutines, zijn de happy hours”, aldus het hotel. “Om dit aan te pakken, kan de Tequila Connoisseur van het resort de privacy aanpassen. . . proefvluchten. “

READ  De nieuwe grote PS5-aanvulling van Best Buy daalt beter dan verwacht
Written By
More from Max Mcgee

Geweldige momenten in pc-gaming: in de verdediging gaan in Dawn of War 2

Geweldige momenten in pc-gaming zijn hapklare vieringen van enkele van onze favoriete...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *