Stadia beëindigt de Cyberpunk 2077-promotie eerder dan gepland

Stadia is een van de beste plaatsen om de enorme nieuwe game Cyberpunk 2077 te spelen dankzij de prestaties, maar ook omdat je dankzij een gratis Premiere Edition-bundel in wezen een gratis console bij de game kunt krijgen. Helaas loopt die promotie een paar dagen te vroeg af.

Bevestigd op de Stadia-subreddit vanavond heeft Google deze promotie stopgezet vanaf 13 december in alle regio’s. De Cyberpunk-promotie is op 10 december voor Stadia-gebruikers in Canada beëindigd.

Oorspronkelijk gepland om te eindigen op 17 december, bood Google een gratis Premiere Edition-bundel aan met Stadia-pre-orders en vroege bestellingen van Cyberpunk 2077. De codes, die werden uitgerold vorige week, gaven spelers een gratis Chromecast en Stadia Controller om de game op hun tv te spelen. Die bundel heeft meestal een prijskaartje van $ 99, maar bracht geen extra kosten met zich mee bij het kopen van de game tegen de verkoopprijs van $ 59.

Google merkt op dat degenen die Cyberpunk 2077 op Stadia kochten vóór 16.00 uur PT op 13 december, ongeveer 30 minuten geleden op dit moment, die aankoop nog steeds in aanmerking kwam voor de promotie en dat er binnenkort een code zou moeten komen.

Het vroege einde van deze promotie is echter niet geheel onverwacht, aangezien Google altijd opmerkte dat dit alleen was zolang de voorraad strekt.

Hallo allemaal, dankzij de overweldigend positieve ontvangst hebben we nu de Cyberpunk 2077-actie in alle landen gesloten. Als u eerder een bestelling heeft geplaatst 16.00 uur PT op 13 december, kom je in aanmerking voor de promotie en ontvang je binnen 7 dagen een code om je Premiere Edition in te wisselen. Bedankt voor de steun en ik hoop dat jullie allemaal genieten van Night City!

Notitie: Voor spelers in Canada: houd er rekening mee dat de promotie eindigde op 10 december. Voor meer informatie, kijk op deze post.


Bekijk 9to5Google op YouTube voor meer nieuws:

Written By
More from Lesley Curry

Dragon Quest Builders 2 komt op 4 mei naar Xbox One

Square Enix wordt gelanceerd Dragon Quest Builders 2 Voor Xbox One op...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *