Star Wars Battlefront 2 gratis gamecollectie vertrekt vanuit de Epic Store – Last Download Chance | Spellen | vermaak

Klanten van Epic Games Store hebben nog maar een paar uur om Star Wars Battlefront 2 gratis te downloaden.

De Epic Games Store is een toevluchtsoord geworden voor gratis te spelen games, omdat het bedrijf Steam wil verlaten als het belangrijkste pc-distributieplatform.

De nieuwste gratis Epic Store is Star Wars Battlefront 2 Celebration Edition, Die vanaf nu gratis kan worden gedownload tot 21 januari 16.00 uur GMT.

EA’s multiplayer-gerichte Star Wars-game zal worden vervangen door een geheel nieuw relatiegeschenk zodra het de winkel verlaat.

De Celebration Edition bevat een volledige multiplayer-ervaring en een campagne voor één speler, plus veel bonusitems.

“Wees de held in de ultieme fictieve Star Wars met Star Wars Battlefront 2: Celebration Edition!” Het leest de officiële beschrijving.

“Koop Star Wars Battlefront 2 en de volledige reeks aanpassingscontent die verkrijgbaar is bij in-game aankoop, zelfs – inclusief – items die zijn geïnspireerd door Star Wars The Rise of Skywalker.”

De feesteditie bevat meer dan 25 optredens van de held, waaronder zes legendarische optredens van onder meer Rey, Finn en Kylo Ren.

Elders bevat de game meer dan 125 looks van soldaten en versterkingen, meer dan 100 uitdrukkingen en stemlijnen voor held en soldaat, en meer dan 70 overwinningsmodi voor held en soldaat.

“Zie er elegant of vies uit of iets daartussenin met Star Wars Battlefront 2: Celebration Edition Upgrade.”

Als je de Star Wars Battlefront 2 Celebration Edition gratis wilt downloaden, maak dan gewoon een Epic Store-account aan en voeg deze toe aan je bibliotheek.

Helaas kan Star Wars Battlefront 2 alleen op Windows draaien, hoewel je het nu aan je account kunt toevoegen en voor later kunt bewaren.

READ  Gsm-bedrijven helpen met Fiji-downloads - FBC News

Battlefront 2 wordt vervangen door een strategiespel Galactische Beschavingen III om 16.00 uur GMT op 21 januari.

“Wat als mensen op een dag wakker worden en ontdekken dat ze niet alleen zijn in de melkweg? Ze banen zich een weg naar de ruimte en ontdekken andere ruimtebeschavingen die hun eigen geschiedenis en motivaties hebben om naam te maken”, zegt de officiële beschrijving.

Kies je ras – Human, Drengin, Altarian en nog veel meer – en leid je beschaving naar een gouden eeuw in een van de grootste 4X-strategiespellen ooit!

“Vind nieuwe technologie, ontwerp ruimteschepen en koloniseer nieuwe werelden terwijl je wordt geconfronteerd met bedreigingen en het overwinnen van uitdagingen uit nieuwe en mysterieuze bronnen. Onderhandel over handel en verdragen, voer oorlogen, bespioneer je vijanden en moedig prominente burgers aan.

“En als je klaar bent, speel dan opnieuw als een van de vele buitenaardse beschavingen, elk met zijn eigen geschiedenis, technologieboom, scheepscomponenten en meer.”

Written By
More from Eda Greene

Hoe Guilty Gear Strive bètafout “ R-code downloaden mislukt ” te repareren

Screengrab via ArcSystemWorks Schuldige Gere werkte hard Het herbergt momenteel een open...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *