Red Dead Redemption 2 Leak is een nieuw spel voor GTA 6-fans

nieuw Red Dead Redemption 2 Zijn lek Grand Theft Auto Fans zijn opgewonden omdat het blijkbaar een teken is van ontwikkeling GTA 6Dat moet nog worden aangekondigd door Rockstar Games, maar wordt verondersteld te werken op PS5, Xbox Series X en mogelijk pc. Wat het lek zelf betreft, het staat recente bestanden in de weg Red Dead Redemption 2 Bijwerken. En terwijl de bestanden niet geclassificeerd zijn GTA 6Het is niet duidelijk waarvoor ze zouden kunnen zijn.

opwinden GTA-forumsEen gegevenscorrector onthult dat ze tekenen van parachutespringen vonden tijdens het doorzoeken RDR2. Natuurlijk is er geen parachute-landing Red Dead Redemption 2, Dus de bestanden zijn duidelijk niet voor de westerse open wereld. Bovendien worden de bestanden niet gevonden in GTA 5Wat blijkbaar bevestigt dat het niet is achtergelaten GTA 5 Of bestanden. Als gevolg hiervan is de enige mogelijkheid die overblijft, dat deze voor zijn GTA 6.

Waarom is er GTA 6 Bestanden in Red Dead Redemption 2? Als een ontwikkelaar bijvoorbeeld een nieuwe game maakt, zal hij vaak wat werk en bestanden van zijn vorige project overzetten, vooral als de game qua ontwerp vergelijkbaar is en dezelfde engine gebruikt. GTA 6 Het controleert elk van deze vakjes. Dit is tweerichtingsverkeer. RDR2 En de GTA 5 De bestanden zullen niet zomaar hun hoofd opheffen GTA 6En de GTA 6 Het is mogelijk dat de bestanden hun headers beginnen te verhogen GTA 5 En de RDR2 Waar alles overlapt. En dit is precies wat er lijkt te zijn gebeurd.

Voor nu, neem het allemaal hier met een korreltje zout. Hoewel het lek zelf gemakkelijk kan worden geverifieerd, is er nu geen bevestiging van GTA 6 Verwant. Nogmaals, het is onduidelijk hoe de bestanden eruit zouden kunnen zien.

READ  De beste aanbiedingen en wedstrijden op vrijdag

Op het moment van publicatie hebben Rockstar Games en Take-Two Interactive dit nieuwe lek en de speculatie die het in welke hoedanigheid dan ook veroorzaakte, niet aangepakt. Gezien de vele lekken die dit paar heeft doorgemaakt toen ze erop reageerden, is het onwaarschijnlijk dat er een reactie op komt, maar als dat het geval is, zullen we het verhaal zeker bijwerken met alles wat wordt gepresenteerd. In de tussentijd voor meer dekking op alles GTA 6 En de Red Dead Redemption 2 Klik Hier En de Hier.

More from Madison Garrett

De Samsung Galaxy S20 krijgt de tweede januari-update, de Note 8, en de eerste Galaxy A8

Samsung rolt vandaag op 2 januari een update uit voor de Galaxy...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *