U kunt zich nu aanmelden om Microsoft Flight Simulator in VR te testen

De nieuwe Microsoft Flight Simulator is een meeslepend beest van een pc-game, en we kunnen ons alleen maar voorstellen hoe meeslepend het kan worden in VR – maar je hoeft je misschien niet veel langer voor te stellen, omdat Microsoft heeft zojuist aanmeldingen geopend (via Eurogamer) voor een gesloten bèta van de virtual reality-ervaring.

Er zijn echter nogal wat vereisten als u in aanmerking wilt komen. Je moet niet alleen de game bezitten, een Windows Mixed Reality-headset hebben, een geregistreerde Microsoft Flight Simulator “Insider” zijn en een NDA ondertekenen, je hebt ook een iets krachtigere pc nodig dan het basisspel – met een Nvidia GeForce GTX 1080 of beter sport 8GB VRAM, evenals 16GB systeemgeheugen.

En u moet bewijzen dat uw pc in aanmerking komt door uw DxDiag in te dienen (druk op uw Windows-startknop, typ “dxdiag”, druk op Enter), zodat Microsoft die specificaties kan bevestigen en dat uw systeem niet vatbaar is voor BSOD’s of een ander belangrijk systeem fouten.

(Het DxDiag-bestand is in feite slechts een inventaris van uw systeem, maar het bevat ook een lijst van recente crashes van applicaties.)

Interessant genoeg lijkt het erop dat je de HP Reverb G2, de specifieke headset, niet nodig hebt dat Microsoft oorspronkelijk zei zou eerste dibs op het spel krijgen. Elke Windows Mixed Reality-headset is klaar om te starten, wat handig zou moeten zijn voor degenen die de afgelopen jaren grote kortingen hebben gekregen op items als de Lenovo Explorer en Samsung Odyssey.

Het bedrijf zegt niet wanneer de gesloten bèta zal beginnen, maar het had eerder een gratis VR-update dit najaar beloofd, dus het zal waarschijnlijk niet lang meer duren. Als je een Oculus-, HTC- of andere VR-headset hebt, is er ook een tweede golf van gesloten bèta voor andere apparaten.

READ  Apple's Craig Federighi zegt over de Epic Experience dat het niveau van Mac-malware onaanvaardbaar is

Het is niet verwonderlijk dat Microsoft misschien voorzichtig wil zijn met de uitrol van VR, omdat de game aanvankelijk de neiging had om tijdens de lunch krachtige gaming-pc’s op te eten. Zelfs onze Nvidia RTX 3080 was niet genoeg om hem op volle kracht te gebruiken, deels omdat we het niet hadden gecombineerd met een snel genoeg CPU. Dat gezegd hebbende, we hebben enige framerate-verbetering gezien in recente updates, dus misschien zal VR deze vakantie niet geweldig zijn. En misschien heb je er meer tijd voor zoek een flightstick.

Written By
More from Lesley Curry

Apex Legends bevestigt het fenomenale negende seizoen van Nerf voor één personage

Apex Legends Seizoen 9 is een reddingslijn, maar het zal ook het...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *