Starcraft 3 releasedatum voor PS4, PS5, Xbox, pc en Switch

Je kunt de beste realtime strategiespellen ooit opsommen zonder Starcraft op te nemen. De RTS-serie van Blizzard is ronduit legendarisch binnen zijn genre. Toegewijde fans van de serie zitten echter al jaren zonder een nieuwe game. Natuurlijk bereiden ze zich voor om vrij te geven Starcraft 3Maar wanneer wordt deze game gelanceerd? Is het ook gepland?

Wat is de releasedatum van Starcraft 3?

Er is geen releasedatum voor Starcraft 3 omdat het nog niet is gemaakt. Fans zullen waarschijnlijk na de eerste twee games een vervolg verwachten, maar dat is nog niet het geval. Blizzard heeft zelfs geen plannen genoemd om een ​​derde Starcraft-game te maken. Zonder ontwikkelingsplannen is een releasedatum uitgesloten.

Wat betreft de reden, dit is ook een beetje een spelbreker. De oorspronkelijke ontwikkelaars van Starcraft 2, intern bijgenaamd “Team 1”, zijn vorig jaar ontbonden. Gelukkig voor Starcraft-fans blijven ze vorm krijgen Giant Frost Studios. Sterker nog, het eerste project van de studio is een nieuw realtime strategiespel. Het zou natuurlijk niet Starcraft zijn, maar het zou iets vergelijkbaars kunnen zijn.

Komt Starcraft 3 op PlayStation, Xbox, Switch of pc?

Aangezien Starcraft 3 niet in ontwikkeling is, is het voor geen enkel platform beschikbaar. En ja hoor, als de game werkelijkheid wordt, zal deze waarschijnlijk worden uitgebracht voor de meeste moderne platforms. Maar aangezien er geen plannen zijn om de game te maken, zou het slechts giswerk zijn om de beschikbare platforms te overwegen.

In alle opzichten is Starcraft 3 niet in ontwikkeling en ook niet gepland voor ontwikkeling. Een groot deel van de crew die verantwoordelijk was voor de vorige game vertrok om een ​​andere studio te vormen. Natuurlijk heeft Blizzard nog steeds het IP-adres, dus we kunnen niet zeggen dat Starcraft 3 er nooit zal komen. Maar totdat we een officiële bevestiging horen dat het in ontwikkeling is, is het waarschijnlijk het beste om je RTS-oplossing ergens anders te vinden.

READ  Gratis bundels om te claimen met Xbox Game Pass Ultimate Perks, waaronder 42 Series, Diamond Ballplayer en meer
Written By
More from Vanessa Hale
Gotham Knights-ontwikkelaar legt beslissing uit om PS4- en Xbox One-releases te annuleren
Eindelijk, de volgende WB-titel Gotham Knights Het maakte eerder deze maand een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *