Starfield op Xbox Cloud Gaming: een geweldige ervaring voor een laag budget

Starfield op Xbox Cloud Gaming: een geweldige ervaring voor een laag budget

Als je geen Xbox hebt, is het geen slimme zet om je gaming-pc te verkopen met een van de grootste game-exclusives bij jou in de buurt. En het is nog erger als dat exclusieve het eerste nieuwe IP-adres van je favoriete ontwikkelaar in 25 jaar is. Dus hoe kon ik, een ervaren fan van Fallout en de Elder Scrolls, weemoedig toekijken hoe Todd Howard de geesten van futuristische ruimteverkenners opblies in Starfield Direct van juni, terwijl ik vrijwel vastzat op Terra Firma?

Nou, net als vele anderen, begon ik tijdens de pandemie vanuit huis te werken. Na drie jaar te hebben gewerkt als gidseditor voor onze zustersite PC Gamer, wat betekende dat ik in dezelfde ruimte moest werken en spelen, stopte ik er eerder dit jaar mee. Ik heb mijn 3080 Ti-power ingeruild voor een Steam Deck, waarbij ik profiteerde van de draagbaarheid ervan en wat extra geld verdiende om rekening te houden met de aanzienlijke prestatiedaling. Ik was nooit geïnteresseerd in bewerken, framemaximalisatie of grafisch sleutelen; Ik was klaar om een ​​leven van volledig comfort te omarmen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *