Steelers-fans kregen de game die ze in week 4 hadden moeten zien, geweigerd

Zondag was voor velen een teleurstellende dag Steelers fans. Het was niet alleen het feit dat de Steelers verloren van… Green Bay Packers 27–17 Bij Lambeau Field ging de hele ervaring op het verkeerde been. Met Steelers-fans in het hele land die enthousiast zijn, aangezien de meerderheid van hen hun team zal kunnen zien strijden tegen de Packers als 16:25 uur begint, zijn alleen die haltes op de lokale markten van elk team daadwerkelijk overgeschakeld naar de wedstrijd aan het einde van de middag. In plaats daarvan moesten ze wachten tot de overwerkdekking eindigde voor Tennessee Titans En New York Jets. Voor veel kijkers begon de wedstrijd van Steelers pas in de eerste kwartfinale.

Maar dit is niet de benadeelde situatie waar ik me vandaag op richt.

Hoewel de NFL en hun tv-contracten veel Steelers-fans en hun vermogen om het begin van de wedstrijd te bekijken verwend hebben, sloot de incompetentie van de NFL de tweede helft van de wedstrijd uit die veel Steelers-fans zouden hebben gezien en waar ze naar uit keken. soms.

Ja, ik heb het over het pleidooi van de Steelers op het geblokkeerde velddoelpunt voor degradatie voor de rust.

Omdat Joe Haden en Minka Fitzpatrick het spel niet te gedetailleerd wilden parafraseren omdat het me alleen maar meer gefrustreerd maakt, timen ze de velddoelpoging om de lijn te bereiken waar Fitzpatrick de trap stopte, afvuurde en terugkwam voor een score. Helaas, lang nadat de kick was geblokkeerd, besloot een official de vlag te laten vallen en te zeggen dat de spelers buitenspel stonden. Het is niet zo dat de official de spelers buitenspel zag staan, want camerahoeken lieten zien dat dit niet het geval was. In plaats daarvan lijkt het erop dat de officials gedroegen als omroeper Tony Romo die er gewoon van uitging dat spelers buitenspel zouden moeten staan ​​als ze zo snel over de streep zouden komen.

READ  Het proefabonnement Sin-bin wordt aanbevolen voor professioneel gamen

Het spijt me, maar zo werkt het niet.

Stel je voor dat de vlaggen naar Troy Polamalu werden gegooid toen hij de snap timede en over de aanvalslinie sprong. Zou Bulamalo op het juiste moment een goede speler kunnen zijn? Ja dat klopt. En naar die toneelstukken wordt niet oordeelkundig verwezen. Helaas zouden Pro Bowler Joe Haden en All-Pro Minkah Fitzpatrick niet hetzelfde respect moeten krijgen als Polamalu, aangezien de official besloot hen op het juiste moment voor hun dash te melden.

Voor zover ik kon vertellen over hoe slecht het was, is wat me uiteindelijk frustreert dat de hele tweede helft van de wedstrijd op Green Bay op zondag anders werd gespeeld. Ja, het was een swing van 10 punten door de was op het veld te laten vallen, maar alleen al kijkend naar de wedstrijd en denken dat de 10 punten de definitieve achterstand zouden wegwerken en de wedstrijd in overwerk zou zijn geëindigd, is een beetje naïef.

Dit spel zou totaal anders gespeeld hebben.

Ik zou niet zeggen dat de Steelers de wedstrijd zeker zouden hebben gewonnen. Voor zover ik weet, hadden ze met een grotere marge kunnen verliezen. Maar wat ik uiteindelijk wilde zien, was hoe beide teams de situatie zouden hebben aangepakt.

In plaats van dat de Steelers met 17-10 daalden nadat Green Bay seconden voor rust een velddoelpunt wist te schoppen, was het eindresultaat, ervan uitgaande dat Chris Boswell het extra punt had gehaald, bij rust 17-14 Steelers. Dit zou de strategieën van het team in de eerste helft en hoe ze de rest van de wedstrijd speelden drastisch hebben veranderd.

READ  3 sleutels: Golden Knights at Avalanche, game 2 van de tweede ronde

Er was een redelijk goede kans dat de Packers een zeer vergelijkbare drive zouden samenstellen om de tweede helft te openen zoals ze deden en drie punten op het bord zouden zetten. Maar in plaats van een wedstrijd van 10 punten te zijn, had het gewoon gelijk kunnen zijn. Alles wat beide teams vanaf dat moment deden, zou een heel andere strategie hebben.

De reden waarom ik dit belangrijk vond en dat Steelers-fans het uiteindelijk verdienden om op deze manier naar een wedstrijd te kijken, is in de eerste plaats dat het de juiste beslissing zou zijn geweest. De Steelers hadden moeten degraderen en zo had de wedstrijd gespeeld moeten worden.

Bovendien was het leuk om te zien hoe de Pittsburgh Steelers omgingen met de opmars van de rust. Wanneer waren de Steelers voor het laatst midden in een wedstrijd? Je moet dus terug naar week 13 van 2020 in de wedstrijd tegen Washington voetbalteam, die een einde maakte aan de winning streak, met een 14-3 voorsprong voor de Steelers in de eerste helft.

In plaats daarvan speelden de Pittsburgh Steelers een wedstrijd waarin hun eerste balbezit in de tweede helft zelfs resulteerde in twee doelpunten. Als de Steelers in een gelijkspel hadden gespeeld of de leiding hadden gehad, waren er misschien meer overhaaste pogingen van Nagy Harris geweest. Misschien was Ben Roethlisberger wat comfortabeler en daardoor wat nauwkeuriger in sommige van zijn worpen. Geen van deze dingen is onfeilbaar, maar zou het niet fijn zijn om te weten of het mogelijk was?

READ  Trump dringt er bij land op aan om volledig te openen: "We zullen nooit sluiten"

Ik meng me niet in het debat over de vraag of een verboden velddoelwit al dan niet kan worden herzien. Hoewel de NFL en zijn fans uiteindelijk willen dat deze oproepen worden rechtgezet, ben ik ook gefrustreerd over het lopende beoordelingsproces waarin correcte oproepen onjuist worden ‘gecorrigeerd’. Als je hier een perfect voorbeeld van wilt, zie Verkeersinterventie aanroepen in week 2 van 2019 toen Steelers een bestand hostte Seattle Seahawks.

Uiteindelijk wil ik gewoon dat de beheerders de oproep in de eerste plaats goed krijgen. Ik kan begrijpen dat ik een oproep heb gemist, omdat de beheerder niet heeft gezien dat er iets is gebeurd. Helaas is dat in dit geval niet het geval. Deze keer markeerde de ambtenaar iets dat ze nog niet hadden gezien. Hoe weten we dat ze het niet hebben gezien? Omdat het niet is gebeurd. Dus de official verwees nu naar iets waarvan hij zegt dat het team iets deed wat ze eigenlijk niet deden.

Ik zou ook niet ver willen gaan om te zeggen dat deze oproep de Steelers het spel heeft gekost. Je had het heel goed kunnen doen. Het is misschien niet zo. Waar ik het meest teleurgesteld over ben, is het feit dat de wedstrijd die had moeten gebeuren, vooral de hele tweede helft, nooit heeft plaatsgevonden omdat de official in een situatie kwam waarin hij niet hoefde te zijn.

We zullen nooit weten hoe de tweede helft van de Steelers and Packers-wedstrijd zou zijn verlopen als de score in de eerste helft 17-14 was geweest, maar het was erg leuk om die wedstrijd te kunnen zien.